ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Έκοψαν το ρεύμα σε κατάληψη μεταναστών στα Εξάρχεια

Η νέα "σκληρή" στάση της ΕΛΑΣ, φαίνεται πως σπέρνει τον τρόμο στους ακροαριστερούς. Μετά το City Plaza, άλλη μία εστία ανομίας μπαίνει στο στόχαστρο των αρχών.


Οι αρχές στην προσπάθεια τους να επιστρέψουν σε μία κανονικότητα όπου οι καταλήψεις και τα "μπάχαλα" αντιμετωπίζονται ως παράνομες πράξεις, έκοψαν το ρεύμα στην Στέγη Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26. Αναμένεται επέμβαση της αστυνομίας, για την απομάκρυνση των ατόμων που βρίσκονται εντός του κτηρίου.

Η ανακοίνωση των ακροαριστερών καταληψίων:

"Σήμερα (σ.σ.: Παρασκευή 12/7) το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπαλλήλων ενήργησαν κατόπιν αστυνομικής εντολής. Ζητάμε από τον κόσμο του κινήματος και της αλληλεγγύης να είναι σε επιφυλακή. Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση αύριο, Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κτίριο της κατάληψης."

Προφανώς, "ούτε οι συγκεκριμένοι "αλληλέγγυοι" πλήρωναν όλο αυτόν τον καιρό το ρεύμα ή τα φέσια τους, ούτε οι πρόσφυγες/μετανάστες, με αποτέλεσμα τα "γαμησιάτικα" τα  φορτώνονταν ο ελληνικός λαός", αναφέρει γνωστή ιστοσελίδα.

Το θέμα είναι ότι αφού θέλει να παραμένει στην Ευρωζώνη ο ελληνικός λαός, να σκάσει και να πληρώνει όπως έχουν υπογράψει την Ευρωπαϊκή συνθήκη για τους πρόσφυγες οι αντιπρόσωποι του, δηλαδή αυτούς που εκλέγει.

 Για κάθε πρόσφυγα/μετανάστη, το κράτος (δηλαδή η εκάστοτε κυβέρνηση), αλλά και οι "αλληλέγγυοι"/ΜΚΟ, παίρνουν αρκετά χρήματα απο την Ευρωπαϊκή Ένωση όπου ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών, επιστρέφει ξανά στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω των δανειστών, για να αποπληρώνει η χώρα τόκους και χρεολύσια των δανείων που της "φόρτωσαν". Συνεργάζονται μια χαρά οι "ακροαριστεροί" με το Κράτος.

Οι κυβερνώντες μια χαρά βολεύονται με τον πενιχρό μισθό τους (τι είναι 10.000 ευρώ...). Τα χρειάζονται όμως οι δανειστές και είναι και αυτός ένα τρόπος να επιβάλλουν τις πολιτικές της Ευρωζώνης. Βάσει της Ερωπαϊκής συνθήκης η Ελλάδα, είναι υποχρεωμένη να φιλοξενεί αλλοδαπούς και να τους παρέχει στέγη, τροφή, ασφάλεια, επίδομα, τις κόρες των ιθαγενών Ελλήνων κ.α. Ο ιθαγενής  Έλληνας πρέπει απλά να πληρώνει φόρους και να ψηφίζει. Τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.