ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Λαφαζάνης: «Ο Ερντογάν χορεύει στο ταψί τις ΗΠΑ – Κόλαφος για την Ελλάδα η συνάντηση με Τραμπ»


Για «διπλό φιάσκο της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής» κάνει λόγο το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζοντας τη συνάντηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ.


«Ο Ερντογάν «χορεύοντας στο ταψί» τις ΗΠΑ, αντί να δεχθεί επικρίσεις και να υποστεί κυρώσεις, κατά την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη, βλέπει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να αυτοχαρακτηρίζεται «θαυμαστής» και «οπαδός» του και τις ΗΠΑ να προσφέρουν στην Τουρκία «δώρα» με εμπορικές συμφωνίες «μαμούθ» και τη νομιμοποίηση της επεκτατικής-αναθεωρητικής πολιτικής της» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

Όπως σημειώνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, την ίδια ώρα η Ελλάδα «του παραδομένου πολιτικού και υποτελούς κατεστημένου της, προσφέροντας γη και ύδωρ σε ΗΠΑ – ευρωατλαντισμό και τα εδάφη μας, χωρίς μάλιστα το παραμικρό αντάλλαγμα, ως στρατιωτικά οικόπεδα στις ΗΠΑ, έχει μεταβληθεί σε «χρήσιμο ηλίθιο» και «καρπαζοεισπράκτορα» των Δυτικών κέντρων».

Παράλληλα, το στέλεχος της ΛΑΕ υπογραμμίζει πως η εξωτερική πολιτική της χώρας κατέρρευσε και προκαλεί γέλια και κλάματα με το διπλό φιάσκο. «Πρώτα της απαράδεκτης Συμφωνίας των Πρεσπών και στη συνέχεια της λεγόμενης αμυντικής Συμφωνίας με τις ΗΠΑ, η οποία απαντήθηκε στη Νέα Υόρκη με τους όρκους πίστης του Τραμπ στον αρχιτέκτονα των εμπρησμών στην περιοχή μας, Ερντογάν» συμπλήρωσε.

«Η Ελλάδα μπροστά στα 200 χρόνια από το ’21 ή θα κατακτήσει επιτέλους την ανεξαρτησία της και μια ανεξάρτητη πολυδιάστατη πολιτική ή δεν θα έχει μέλλον» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.