ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Συμπλοκές αστυνομικών και αντιεξουσιαστών στον σταθμό ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, επεισόδια με μολότοφ και χημικά


Όλα ξεκίνησαν επί των οδών Διονύσου και Θησέως, όπου βρίσκονταν οι αντιεξουσιαστές που αποχώρησαν από την έπαυλη Κουβέλου, με την ένταση να μεταφέρεται στον ηλεκτρικό, όπου οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους.


Οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη υποκαταστήματος τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Διονύσου, ενώ έγραψαν συνθήματα στις πόρτες της εισόδου.

Λίγο αργότερα έσπασαν και τα τζάμια καταστήματος γρήγορου φαγητού.

Μετά τα επεισόδια στην αγορά, οι αντιεξουσιαστές κατευθύνθηκαν στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Μαρούσι. Εκεί, έσπασαν πόρτες και μηχανήματα, επιβιβάστηκαν σε συρμό και αποχώρησαν. Η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές.

Το πρωί της Κυριακής αντιεξουσιαστές προχώρησαν στην επανακατάληψη της έπαυλης Κουβέλου σύμφωνα με ανακοίνωση τους σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το κτίριο είχε εκκενωθεί από αστυνομικές δυνάμεις την περασμένη Τρίτη ενώ φαίνεται πως η προαναφερθείσα κατάληψη ήταν «στέκι» των δύο αντιεξουσιαστών που συνελήφθησαν ως κατηγορούμενοι για μπαράζ επιθέσεων κατά γραφείων της Χρυσής Αυγής.

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.