ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Aνεξέλεγκτη η κατάσταση στην Λέσβο: Έσχισαν την ελληνική Σημαία στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης


H κατάσταση στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου έχει ξεφύγει εντελώς, κάτι το οποίο βέβαια ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή θα γινόταν. Απλά αυτή η βραδυφλεγής "βόμβα" έσκασε στα χέρια του Κούλη και με το άσχετο, αποτυχημένο προσωπικό που διαθέτει η ΝΔ με ολίγη ΠΑΣΟΚ, θα πάρει ο διάολος ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. Να σημειωθεί ότι χτες αργά την νύχτα, "άγνωστοι" επιτέθηκαν με μαύρες μπογιές στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης σχίζοντας την ελληνική Σημαία.


Στόχος ήταν το πανό της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου πού παρέμεινε αναρτημένο στην πρόσοψη του θεάτρου, από την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό. Οι "άγνωστοι" έφτασαν στο σημείο να σκίσουν και την ελληνική Σημαία και η αστυνομία ερευνά για την επίθεση μέσω καμερών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προχτές κατά την πορεία αντιεξουσιαστών, κατέβηκε το πανό της παράταξης κοινότητας Μυτιλήνης Ελεύθεροι Πολίτες, το οποίο είχε αναρτηθεί κι αυτό για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Το πιθανότερο είναι πως πίσω από την βεβήλωση του εθνικού συμβόλου, κρύβονται συνδυαστικά αναρχικές ομάδες μαζί με παράνομους μετανάστες και με την περίεργη διασύνδεση όλων αυτών με τις ΜΚΟ και προφανώς με πολιτικά πρόσωπα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης δήλωσε σχετικά με τον ρόλο των ΜΚΟ στα νησιά ότι υποδαυλίζουν ταραχές, αλλά λίγο σαν να "ξύπνησε" και αυτός...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.