ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ο Γιώργος Τράγκας επιστρέφει στην TV στο Action 24!


Από χθες το βράδυ ο Γιώργος Τράγκας και η δημοσιογραφική ομάδα του έκλεισαν συνεργασία με το Action 24 μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Η καθημερινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα θα μεταδίδεται από τις 17.00 έως τις 19.30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ο Ελεύθερος Σκοπευτής κάθε Κυριακή βράδυ στις 23.00.


Η συμφωνία έκλεισε αργά χθες το βράδυ με τη διεύθυνση του Action24. Η εκπομπή όπως πάντα θα περιέχει τα σχόλια του δημοσιογράφου, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, οικονομικά και ιατρικά θέματα. Επίσης, θα έχει πολύτιμες πληροφορίες για τους διαβητικούς, την παχυσαρκία που αποτελεί βασικό αίτιο του διαβήτη και όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τις σύγχρονες μεθόδους αντιγήρανσης. Ο Ελεύθερος Σκοπευτής όπως πάντα θα έχει τα θέματα της εβδομάδας.

Ο Γιώργος Τράγκας, όπως είναι γνωστό, διέκοψε τη συνεργασία του προ ημερών με το Έψιλον. Το Action 24 εκπέμπει και στις δύο πλατφόρμες Cosmote και nova. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ακριβώς στις 17.00!

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.