ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Φρίκη: Δολοφόνησε την σύζυγό του με βασιλική κόμπρα!


Με την βοήθεια μιας βασιλικής κόμπρας κατάφερε να δολοφονήσει την σύζυγό του ένας 27χρονος Ινδόας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μάλιστα, ο 27χρονος Ινδός είχε αρχικά προσπαθήσει να δολοφονήσει την γυναίκα με μια οχιά.

Όπως αναφέρει η βρετανική, Daily Mail, το έγκλημα σημειώθηκε στην νότια επαρχία της Κεράλα με τους αστυνομικούς να ανακοινώνουν ότι ο 27χρονος Sooraj σκότωσε την σύζυγό, Uthra, του αφήνοντας ελεύθερη στο δωμάτιο της μια κόμπρα.




Οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες αποκάλυψαν ότι ο συζυγοκτόνος είχε επαφές με χειριστές ερπετών ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκαν και βίντεο με φίδια.

Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για δύο μήνες στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν και την τσίμπησε η κόμπρα.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας αφού άφησε ελεύθερο το φίδι ο 27χρονος συνέχισε τη δραστηριότηα του ατάραχος μέχρι που ακούστηκαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας.

Κατά πληροφορίες ο 27χρονος φοβόταν ότι η σύζυγός του μπορεί να τον χώριζε και σε αυτή την περίπτωση θα υποχρεωνόταν να επιστρέψει την πλούσια προίκα που είχε λάβει πριν τον γάμο - 100 χρυσά νομίσματα και 500.000 ρουπίες (περίπου 18.000 ευρώ).


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.