ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Πάει και η Αγιά Σοφιά...


Όλα μπορούν να συμβούν επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και η Αγιά Σοφιά εγένετο τζαμί. Θεωρείται «πολιτικός νάνος» από την Άγκυρα. Ένα τίποτα, ένα μηδέν. Η απόλυτη αποτυχία και ντροπή του "Μητσοτακέικου".  Άπαντες στον διεθνή περίγυρο τον θεωρούν «υπάλληλο» και «φιλιππινέζα» της κυβέρνησης του Βερολίνου και έτσι είναι.


 Πιστεύει ο βλαμμένος ότι έχει την υποστήριξει της Καγκελαρίας. Για την ακρίβεια δεν το πιστεύει, το ξέρει οτι δεν έχει την υποστήριξη κανενός αλλά σκοπός του είναι να το πιστεύουν οι Έλληνες πολίτες ότι η Γερμανία στηρίζει την Ελλάδα.

 Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ερντογάν προωθεί όλα τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας επί των ημερών του Μητσοτάκη. Ο Κούλης είναι τόσο δόλιος, τόσο νοσηρός, αλλά και τόσο «πολιτικά ανόητος» (για την ακρίβεια υπερκόπανος), που ασχολείται ως υποχόνδριος του Μολιέρου με τον covid 19, ενώ χάνεται η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος και η ιστορία της.

 Επί των ημερών Μητσοτάκη, η Αγία Σοφία έγινε τζαμί και όλοι οι γείτονες προωθούν τα συμφέροντα τους σε βάρος μας. Η ματαίωση του ταξιδιού του Υπουργού Άμυνας στην Ουάσινγκτον, δεν είναι τυχαία. Η Αμερικανική διοίκηση έχει κατανοήσει πλήρως ποια παιχνίδια του Βερολίνου έπαιξε και παίζει σε βάρος της ο Μητσοτάκης.

 Στην πραγματικότητα βέβαια δεν ευθύνεται μόνο ο Κυριάκος. Όλα αυτά που έχουν γίνει απο το 2009 και μετά στην Ελλάδα, είναι κανονισμένα και αποφασισμένα με την εισβολή του ΔΝΤ στην χώρα. Απλά η κάθε κυβέρνηση, ο κάθε πρωθυπουργός, επωμίζεται ένα βάρος τον αποφάσεων αυτών. Άλλος τις περικοπές και βαριά φορολογία, άλλος τις "πρέσπες", άλλος την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί κ.ο.κ.

 Η Ελλάδα είναι πολύ άτυχη που έχει πρωθυπουργό μια τέτοια ελλειποβαρή  και πολιτικά ανέμπνευστη προσωπικότητα αλλά δεν έχει και καμιά σοβαρή προσωπικότητα στο όλο πολιτικό σύστημα. Όλη η βουλή απαρτίζεται απο ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, λαμόγια, δειλούς και ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!

 Ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται στην πράξη ότι έχει μηδαμινό κύρος στο διεθνή περίγυρο. Αν είχε "κάκκαλα", θα έπρεπε ήδη να είχε απελάσει τον Τούρκο πρέσβη, να έκλεινε τα σύνορα και να είχε διακόψει όλες τις διπλωματικές σχέσεις με την Τουρκία.

 Δεν αποκλείεται να ξυπνήσουμε μια μέρα, όσο είναι στην εξουσία και να διαπιστώσουμε ότι χάθηκε το μισό Αιγαίο και η Θράκη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.