ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Μάσκα, αγωνία, αφωνία, φόβος… Σκάνε και εξατμίζονται τα κρούσματα «κορωνοϊού»!


Πριν από μερικές ημέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με λοιμωξιολόγους (που έχουν "τσεπώσει" ένα σκασμό εκατομμύρια ευρώ για να λένε μαλακίες στην τηλεόραση), τους είπε το εξής: «Αν κρίνετε ότι πρέπει να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη κάποιου μέτρου, μη διστάσετε να το κάνετε έγκαιρα».

Τα μέτρα που παίρνονται, θα σκληραίνουν περισσότερο, μέρα με την ημέρα. Ήδη, αυτά φαίνονται…

Όμως, ο πρωθυπουργός, διακρίνοντας όσα θα έρθουν από τον Σεπτέμβριο, προετοιμάζει το έδαφος.

Και μόνο ότι «συντηρείται» η φημολογία ότι θα υπάρξει και νέο lockdown το Φθινόπωρο, αυτό τα λέει όλα. Η φήμη αυτή «στέκεται» καθημερινά στο πιάτο των Ελλήνων, αφού τα ΜΜΕ επί εποχής Πέτσα δεν αλλάζουν γραμμή…

Τι σημαίνει πραγματικά αυτή η… φήμη; Αγωνία, φόβος και φυσικά αφωνία!

Όταν η χρήση μάσκας επιβάλλεται ξανά σχεδόν… παντού, όταν τα κρούσματα κορωνοϊού σκάνε όλο και περισσότερα (φυσικά… εξατμίζονται αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση), τότε στρώνεται ο δρόμος για να υποδεχθούμε τα… χειρότερα.

Μην απορήσετε λοιπόν εάν π.χ. ακούσετε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει ότι θα πάει σε διάλογο με τον Ερντογάν για το Αιγαίο, με τις ευλογίες φυσικά του Βερολίνου.

Φυσικά, υπάρχουν και οι εκλογές στη μέση. Αλλά και αυτή, είναι μια άλλη συζήτηση. Κρατήστε την όμως…


crashonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.