ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Επιχείρηση "μούγγα στην στρούγκα"

 


 Με τα "μούτρα" στην δουλειά φαίνεται ότι έχει πέσει η Ελληνική κυβέρνηση-φάντασμα, προκειμένου να "φιμώσει" όσο πιο πολλά στόματα μπορεί. Ο κ. Μητσοτάκης  έχει τοποθετήσει ως υπουργό, τον ιδανικότερο άνθρωπο (που είναι αυθεντία στις δολοφονίες δημοσιογράφων), στο υπουργείο "Προστασίας του πολίτη", τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος αλλάζει κόματα και παρατάξεις σαν τα πουκάμισα.

 Ως υπουργός  στο ίδιο υπουργείο επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, είχε δολοφονηθεί (προφανώς με εντολή του κ. Χρυσοχοϊδη), ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκόλιας ενώ είχαν γίνει αμέτρητες απόπειρες δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

 Τώρα λοιπόν επί κυβέρνησης Ν.Δ, ο κ. Μητσοτάκης έχει επιδοθεί σε ένα απίστευτο κυνηγητό κατά δημοσιογράφων, μπλογκ, ιστοσελίδων και ότι έχει σχέση με την ενημέρωση. Επί ημερών Μητσοτάκη και Χρυσοχοϊδη, έχουμε αμέτρητες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων όπως του Στέφανου Χίου, του Γιώργου Τράγκα, του Γιώργου Καραϊβάζ και άλλων που δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας.

 Όλα αυτά βέβαια είναι γεγονότα ενός ευρύτερου σχεδίου, μιας μεγάλης "επιχείρησης" που έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια στην Κοιλάδα του Πεσαβάρ (Ελλάδα). Αφού κατέστρεψαν την οικονομία και την κοινωνία της Ελλάδας με τα μνημόνια και αυτές τις σαχλαμάρες οι εκάστοτε κυβερνήσεις (με εντολές της Γερμανικής κυβέρνησης φυσικά), το "πολιτικό σύστημα" προχωράει στην δεύτερη φάση του σχεδίου που είναι η φίμωση και εξόντωση, οποιασδήποτε φωνής είναι αντίθετη με την γραμμή που έχει "χαράξει" η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

 Ήδη έχουν διαπιστωθεί αμέτρητες επιθέσεις κυβερνητικών χάκερ σε αντιπολιτευόμενες ιστοσελίδες. Ακόμα και στο facebook έχουν εισχωρήσει τα "τσιράκια" του Κούλη μπλοκάροντας προφίλ, ιστοσελίδες, "κατεβάζοντας" δημοσιεύσεις, αναρτήσεις, και διάφορα τέτοια.

 Εν αναμονή του επόμενου στόχου λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.