ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Ο "Εμπρηστής".... Μια ταινία με πολύ φλόγα.

 


 
 Bussines bussines κάνει ο Κούλης μας για αυτό και έχει κατακάψει την μισή Εύβοια. Οι πυρκαγιές στο Μαντούδι και στην Αγία Άννα μόνο τυχαίες δεν ήταν. Έγιναν με βάση καλά οργανωμένου σχεδίου ύπο την πλήρη έγκριση και εποπτεία της Πρωθυπουργάρας μας.

 Ειδικότερα για τις εν λόγο περιοχές, υπάρχει (συμπτωματικά βεβαίως βεβαίως...) απόφαση της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) για εγκατάσταση 16 ανεμογεννητριών, με διάμετρο πτερωτής 90 μέτρα.

 Συγκεκριμένα ακριβώς 40 ημέρες πριν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Εύβοια, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) εξέδωσε την υπ΄ αριθμόν 504/2021 απόφαση, με την οποία χορηγούσε άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ανεμογεννήτριες) στο Μαντούδι της Εύβοιας.

 Η απόφαση 504/2021 εκδόθηκε στις 24 Ιουνίου 2021. Η εταιρεία που λάμβανε το "πράσινο" φως για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη θέση "ΠΥΞΑΡΙΑ ΠΡΙΟΝΑΣ" είναι η "Αιολική Μαρμαρίου Ευβοίας Μ.Α.Ε.", μέλος του ομίλου "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ" (της ΤΕΡΝΑ ποιας άλλης θα ήτανε...).

 Τι και αν κάηκαν δάση, ζώα, σπίτια, κινδύνεψαν άνθρωποι ανήμποροι να κινηθούν.... αφού δεν πέθανε κανείς συνεχίζουμε. Αυτός ήταν ο φόβος του Κούλη, να μην υπάρξουν ανθρώπινα θύματα.

 Απο την αντιπολίτευση γενικά, "άκρα του τάφου σιωπής" αλλά και αυτοί στο "κόλπο" είναι. Μόνο η Τοπική Αυτοδιοίκηση προέβαλλε κάποια "αντίσταση" αλλά είναι αδύναμη μπροστά στο θηρίο.

 Για την ιστορία, στις 15 Ιουλίου 2021, (δηλαδή πριν από 21 ημέρες), ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης, δήμαρχος Μαντουδίου - Αγίας Άννας, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Eviathema.gr, αναφερόταν στην απόφαση της ΡΑΕ. Στις 21 Ιουλίου 2021 (δηλαδή 13 ημέρες πριν ξεσπάσουν οι πρώτες πυρκαγιές στο Μαντούδι) το Συμβούλιο της κοινότητας Πηλίου συνεδρίασε, κρίνοντας ως "απαράδεκτη και επικίνδυνη" την απόφαση της ΡΑΕ για εγκατάσταση αιολικού πάρκου.

 Προφανώς κάτι ανάλογο έγινε στην Βαρυμπόμπη και ειδικά στο Τατόϊ. Ο Κούλης μας με το σατανικό και αρρωστημένο μυαλό του, άναψε φωτιές σην μισή Ελλάδα ώστε να υπάρχει μεγάλη διασπορά πυροσβεστικών δυνάμεων και φυσικά αδυναμία κατάσβεσης των πυρκαγιών.

 Ριψοκινδύνευσε δηλαδή τις ζωές των ανθρώπων, για να φέρει την "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα και να πίνουν και να γλεντάνε αυτός και οι φίλοι του στην ΤΕΡΝΑ, αδιαφορώντας πλήρως για τους ανθρώπους, τις περιουσίες τους, τα ζώα, τα δάση μας, τους φυσικούς πνεύμονες της χώρας.

 Μητσοτάκη! Γαμιέσαι ρε μαλάκα!!!

 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.