ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο Τσίπρας ζήτησε να ενημερώσει την βουλή για τις διαπραγματεύσεις

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από την Πρόεδρο της Βουλής να διεξαχθεί αύριο Δευτέρα 30/03 στις 20:00, συζήτηση, με βάση το άρθρο 142Α του κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει το Σώμα γύρω από ζητήματα που άπτονται της τρέχουσας διαπραγμάτευσης.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για την πορεία των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια (19:00) θα συνεδιάσει το κυβερνητικό συμβούλιο με στόχο να μην υπάρξουν σε αυτή την κρίσιμη στιγμή διαφοροποιήσεις και εσωκομματικές έριδες. Τα αιτήματα για έγκαιρη ενημέρωση άλλωστε επί των διαπραγματεύσεων από τις προηγούμενες κιόλας ημέρες υπήρξαν πολλά, ενώ υπάρχουν στελέχη του κομματικού μηχανισμού που ρίχνουν ήδη προειδοποιητικές βολές, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξουν καμία συμφωνία που θα ξεφεύγει από τις προεκλογικές εξαγγελίες και το πρόγραμμα που εξήγγειλε από την Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας

Στο κυβερνητικό συμβούλιο εκτός από την ενημέρωση θα γίνει ο προγραμματισμός για τα επόμενα βήματα του κυβερνητικού έργου όσο αφορά την κατάθεση νομοσχεδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.