ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμος!!! (χο χο χο!!!)

 Η μάχη με τη διαπλοκή την οποία επέλεξε να ανοίξει ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι εξίσου – ίσως και περισσότερο – σκληρή με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές. Ο πόλεμος είναι ανορθόδοξος και το «σύστημα» χρησιμοποιεί όλες τις μεθόδους για να προσεγγίσει και να χειραγωγήσει το πολιτικό σύστημα.

 Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο άνθρωπος που πολεμήθηκε όσο λίγοι, αφού πρώτος άνοιξε το μέτωπο με τους εκπροσώπους της διαπλοκής και ήταν υπέρ της προσέγγισης της Ελλάδας με την Ρωσία.

 Βέβαια κάπου εδώ αρχίζουν και τα "παράλογα"... Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο άνθρωπος που δεν άφησε μνημόνιο για μνημόνιο χωρίς να ψηφίσει, ψήφιζε όλα τα μέτρα κατα της κοινωνίας στην βουλή και με τα δύο χέρια, στήριζε τον πανίβλακα Σαμαρά μέχρι τέλους, έβαζε το "παπαγαλάκι" του Γ. Τράγκα να ξορκίζει καθημερινά μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται τώρα να σταθεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsbomb.gr


 Και αναρωτιέται ο κάθε νοήμων άνθρωπος... Τι έπαθε ξαφνικά ο "κουρασμένος" πρώην πρωθυπουργός και συστρατεύεται με τον κ. Τσίπρα? Θα μου πείτε ότι, άλλο η ψήφιση των επιβαλλόμενων γενοκτόνων μέτρων που ψήφιζε ο Καραμανλής προκειμένου να μείνει η χώρα στην Ευρωζώνη, και άλλο ο πόλεμος κατά της διαπλοκής... αλλά ας μην γελιώμαστε μεταξύ μας. Η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, γιγαντώνει την διαπλοκή. Εξάλλου όλη η Ευρωζώνη είναι μια διαπλοκή που την πληρώνουν με αίμα οι λαοί της Ευρώπης... οπότε κάποιος μας δουλεύει και είναι και ξεκούραστος τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.