ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αντιπαράθεση κυβέρνησης-δανειστών για τις «μονομερείς ενέργειες»

 Εντονη δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για το βέτο των θεσμών στα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις.

 Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι «το να θεωρεί κανείς “μονομερή ενέργεια” την ψήφιση νομοσχεδίου που στόχο έχει να απαλύνει τις πληγές της καταστροφικής πολιτικής των τελευταίων χρόνων, απλώς εκθέτει όσους το υποστηρίζουν και αποδεικνύει ότι τα τεχνικά κλιμάκια αδυνατούν να εγγυηθούν την εφαρμογή της συμφωνίας της 20ης Φλεβάρη».

 Με απλά λόγια οι τραπεζίτες της Ευρωζώνης έχουν ποντάρει πολλά χρήματα στον θάνατο των Ελλήνων και διαμέσω της Γερμανίας και ειδικά του Σόιμπλε, εκτελούν την ελληνική κοινωνία ξεκινώντας απο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέχρι όπου φτάσουν.

  Παράλληλα, κυβερνητικές πηγές καλούν «τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υπερψηφίσουν το σχετικό νομοσχέδιο αύριο στη Βουλή και να σταθούν απέναντι σε αυτούς τους εκβιασμούς». Βέβαια απο συνεργάτες των σύγχρονων ΝΑΖΙ (Βενιζέλος, Σαμαράς και ΣΙΑ), μην περιμένουμε να υπερψηφίσουν...

 «Αν στην Ευρώπη του 2015 η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης θεωρείται μονομερής ενέργεια, τότε τι έχει απομείνει από τις ευρωπαϊκές αξίες;» ανέφεραν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.