ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Καμμένος vs Σουλτς για τα εξοπλιστικά

Ο πουτσολεβιές Μάρτιν Σούλτς, φερόμενος και ως πρόεδρος του Ευρωπαικού μπουρδέλ... ε... κοινοβουλίου ήθελα να πω, έδωσε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, ζητώντας απο τον κ. Τσίπρα να τερματίσει τη συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, λέγοντας πως "ο σημερινός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με αυτούς τους δεξιούς λαϊκιστές είναι ένα λάθος. Ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο μου φαίνεται καλύτερος διπλωμάτης σε σχέση με τον κ. Καμμένο". Προφανώς ο μογγόλος Μάρτιν Σουλτς, προτιμά διπλωμάτες που κάθονται "στα τέσσερα".

 Η βοθρολογία του Σούλτς, πηγάζει απο την σχέση του με τη γερμανική εταιρεία όπλων Rheinmetall, η οποία  εμπλέκεται σε διακίνηση μαύρου χρήματος σε ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα. Ο κ. Καμμένος συλλέγει ήδη διάφορα στοιχεία σχετικά με αυτή την υπόθεση και αυτό έχει αρχίσει να ενοχλεί τον παλιοκαράφλα Σουλτς, ζητώντας να διακοπεί άμεσα η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


 Θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί ας πούμε με το "ποτάμι" του Θεοδωράκη, που και "στα τέσσερα" κάθεται, και το "γράμμα πηγαίνει", κρεμάει και το σακάκι, σαλιώνει το πόμολο.... και έχει και άλλα τέτοια προτερήματα ενός καλού διπλωμάτη...

 Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου ο οποίος έγραψε στο Twitter “Πρόεδρε Σουλτς είναι η σειρά σου τώρα, θυμάσαι;”, παραθέτοντας δημοσιεύμα, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Σουλτς είχε απορρίψει ως απαράδεκτη ερώτηση του πρώην ευρωβουλευτή και νυν αναπληρωτή υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Χουντή για μίζες γερμανικών εταιρειών.

  Για «προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας» κάνει λόγο η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφορικά με τη συνέντευξη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

  «Σε μια ακόμη προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, προέβη ο κ. Σουλτς με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.

  Όλοι θυμούνται ότι ο γνωστός a-la carte «φιλέλλην» και τακτικός συνομιλητής του …ποταμίσιου αρχηγού είχε σπεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, σαν άλλος …ανθύπατος να διαφωνήσει με την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να κάνει μάλιστα και …υποδείξεις με ποιους να συνεργαστεί ο κ. Τσίπρας! Κι όλα αυτά, επειδή ενοχλείται αυτός και οι συνοδοιπόροι του από τη συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου», αναφέρει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και προσθέτει:

  «Το ότι οι επιθέσεις του κ. Σουλτς στον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο υποκρύπτουν σαφείς πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες, είναι πλέον ολοφάνερο. Θα ήταν όμως προτιμότερο να περιοριστεί ή έστω να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο και να σταματήσει να παριστάνει τον …τιμητή της ελληνικής πολιτικής ζωής».

1 σχόλιο:

  1. Οι Έλληνες πολιτικοί τα έχουν σκατώσει γιαυτό και οι κυρίες της Ευρώπης ξέρουν και κουνιόνται.
    Χρειάζονται όλοι μαζί οι Έλληνες πολιτικοί να σταθούν απέναντι στους κάθε λογής εκβιαστές της Πατρίδας μας.
    Αλλά ποιοί να σταθούν; Αυτοί που τρέχουν να γλείψουν εκεί που φτύνουν οι τοκογλύφοι. Έχω σιχαθεί τους Έλληνες πολιτικούς. Ο Καμμένος καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.