ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Κρεμλίνο: Πούτιν και Τσίπρας θα υπογράψουν σειρά διμερών συμφωνιών

 Σειρά διμερών συμφωνιών θα υπογράψουν στη Μόσχα ο Βλάντιμιρ Πούτιν και ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ρωσική πρωτεύουσα στις 8 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

 Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, «σχεδιάζεται η συζήτηση ευρείας γκάμας ζητημάτων συνεργασίας των δύο χωρών, μεταξύ άλλων στον εμπορικό - οικονομικό και τον επενδυτικό καθώς και τον ανθρωπιστικό - πολιτιστικό τομέα, αλλά και επίκαιρων διεθνών προβλημάτων».

 Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, αναφέρθηκε τόσο στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις 8 Απριλίου, όσο και στις πανηγυρικές εκδηλώσεις της 9ης Μαΐου για την «Ημέρα της Νίκης», όπου θα παρευρεθεί και πάλι ο Έλληνας πρωθυπουργός.

 Όπως σημείωσε ο Πεσκόφ, το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Μόσχα «θα είναι μια επίσκεψη εργασίας και θα γίνουν συνομιλίες εργασίας» με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ «στις 9 Μαΐου προβλέπεται να διεξαχθεί το τελετουργικό, αναμνηστικό μέρος, που είναι αφιερωμένο στην Ημέρα της Νίκης».

 «Πρόκειται για διαφορετικές εκδηλώσεις», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πούτιν, καθιστώντας σαφές ότι επιθυμία της Μόσχας θα ήταν να ανταποκριθεί ο πρωθυπουργός και στις δύο υπάρχουσες προσκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.