ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Δημόσια εμφάνιση του υπέρτατου ηγέτη Φιντέλ Κάστρο ύστερα απο έναν χρόνο

 Μετά από 14 μήνες ο 88χρονος Φιντέλ Κάστρο έκανε δημόσια εμφάνιση την Δευτέρα και ήταν, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα «γεμάτος» ενέργεια. Ο πρώην πρόεδρος της Κούβας εμφανίστηκε μετά από ένα χρόνο και χαιρέτισε μία αντιπροσωπεία από τη Βενεζουέλα.
 Αυτή ήταν η πρώτη γνωστή εμφάνισή του έξω από το σπίτι του μετά τον Δεκέμβριο που η Κούβα συμφώνησε στην αποκατάσταση των διπλωματικών της σχέσεων με τις ΗΠΑ τον επί μακρόν εχθρό του Κάστρο.

 Τα επίσημα μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες του Κάστρο καθισμένου να ανταλλάσσει χειραψία με τα μέλη της αντιπροσωπείας από τη Βενεζουέλα. Φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ένα αντιανεμικό.

 Δεν έχει δοθεί εξήγηση γιατί η είδηση δόθηκε στη δημοσιότητα με πέντε μέρες καθυστέρηση.
Ο Κάστρο είχε συνάντηση περίπου μιάμιση ώρας σε ένα σχολείο με την 33ελή αντιπροσωπεία από τη Βενεζουέλα, η οποία βρέθηκε στην Κούβα στο πλαίσιο αποστολής αλληλεγγύης.

 Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, η πλούσια σε πετρελαϊκά κοιτάσματα Βενεζουέλα έχει γίνει ο στενότερος σύμμαχος της κομμουνιστικής Κούβας και ο σημαντικότερος ευεργέτης της.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κάστρο ήταν στις 8 Ιανουαρίου 2014, στα εγκαίνια ενός πολιτιστικού κέντρου στην Αβάνα με χορηγό έναν από τους αγαπημένους του κουβανούς καλλιτέχνες, τον Αλέξις Λέιβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.