ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Διαψεύσεις επί διαψεύσεων: Δεν υπέβαλε παραίτηση ο Πανούσης, ο Τσίπρας δεν μίλησε με Σουλτς

 Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη.

 Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις. Ο κ. Νίκος Αναστασιάδης θα επισκεφθεί την Αθήνα την Παρασκευή του Πάσχα, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τις συνομιλίες που θα έχει εντωμεταξύ με τoν ειδικό σύμβουλο του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έστεν Μπαρθ Άιντα.

 Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, αναχωρεί την Κυριακή για τις ΗΠΑ, προκειμένου να έχει συναντήσεις με αξιωματούχους του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ την Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015. Το βράδυ της Κυριακής ο κ. Βαρουφάκης θα έχει συνάντηση  με τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, κα Κριστίν Λαγκάρντ, στην Ουάσινγκτον.


 Δεν υπάρχουν «5», «6» ή «7» μέτρα «φωτιά» στο τραπέζι. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, υπάρχουν οι «κόκκινες γραμμές», τις οποίες κατά κόρον έχει επαναλάβει ο Πρωθυπουργός [ασφαλιστικό, εργασιακά, ιδιωτικοποιήσεις] και υπάρχει μια ενιαία ομάδα διαπραγμάτευσης.

 Διαψεύδεται ότι ο Υπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα την Προστασία του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα,το βράδυ της Τετάρτης. Ουδέποτε υποβλήθηκε παραίτηση, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας.

 Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν συνομίλησε τις τελευταίες ημέρες με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.