ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

«Πόρτα» σε Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας

 Απορρίπτει τη θέση του Αντώνη Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

 Ο πρόεδρος της ΝΔ «θέλει μνημονιακή κυβέρνηση και προσωπική δικαίωση μέσω της παλινόρθωσης των μνημονίων» σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός. Προφανώς η "μεγάλη δεξιά παράταξη" δηλαδή οι φασίστες του κερατά, οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ στην κατοχή, πόνταραν ότι η κυβέρνηση του Τσίπρα, μετά απο ένα μικρό χρονικό διάστημα διακυβέρνησης της χώρας και αφού θα την "στραγγαλίζανε" οικονομικά οι Ευρωπαίοι "σύμμαχοι" μας, θα ήταν θετική σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, παρέα με τους φασίστες της ΝΔ και τους νεοφιλελεύθερους ψυχάκηδες των "λοιπών" κομμάτων της βουλής.

 Σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Παππάς εμφανίζεται βέβαιος πως τελικά «όλα τα μέρη θα είναι συνεπή προς τις υποχρεώσεις τους και ότι η ΕΚΤ θα αποκαταστήσει εγκαίρως την κανονικότητα στη χρηματοδότηση».

 'Οσον αφορά τις καταλήψεις, ο κ. Παππάς επισημαίνει πως «η Αριστερά έχει διαρκές ιδεολογικό και πολιτικό μέτωπο με όσους νομίζουν ότι ερήμην του λαού μπορούν να τον εκπροσωπούν» τονίζοντας πως «κάποιοι από τη δεξιά τους χρησιμοποιούν». 'Οσον αφορά τις προθέσεις της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές συχνότητες, ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνει πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και των φορολογικών υποχρεώσεων, ούτε μπορεί ορισμένοι να δανειοδοτούνται πέρα και πάνω από τις δυνάμεις τους».

 Τέλος, ο κ. Παππάς, σχετικά με τη δημόσια τηλεόραση ξεκαθαρίζει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι η «ανεξαρτησία, η διαφάνεια και η αντιμετώπιση των παθογενειών του παρελθόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.