ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Παπανδρέου: Είναι ώρα να υπάρξει μια συμφωνία

 "Ηχηρή" παρέμβαση του "ανθρώπου της βροχής", Τζέφρι Μινέικου Παπανδρέου, που ζητεί και αυτός "αγανακτισμένος" να υπάρξει επιτέλους μια συμφωνία με τους "φονιάδες" του λαού μας.

 «Εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια της χώρας για μια συμφωνία που θα μας επιτρέψει να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο» είπε το βλαμμένο και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Απανταχού Απατεώνων, σε συναντήσεις που είχε κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 Ο άνθρωπος των ξένων μυστικών υπηρεσιών και της CIA, με την τιποτένια εκπροσώπηση (τον εαυτό του εκπροσωπεί μόνο), ξεκίνησε από χθες την περιοδεία του στην Βόρεια Ελλάδα και η οποία ολοκληρώνεται αύριο.

 Πέρα απο το "λεφτά υπάρχουν", τόνισε την ανάγκη μιας συμφωνίας, «που θα μας δώσει τη δυνατότητα να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς στήριξη και θα πετύχουμε να εξασφαλίσουμε από τις αγορές τα κεφάλαια που έχουμε ανάγκη, όπως το πέτυχαν η Ιρλανδία και η Πορτογαλία».

 Ο Αμερικανοτραφής πρώην πρωθυπουργός που έκανε μυστικές συναντήσεις με τον τότε διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρός Καν και "έκλεινε" συμφωνίες πίσω απο την πλάτη του λαού πολύ πριν φέρει τους "τεχνοκράτες" στην Ελλάδα, τόνισε πως «είναι ώρα να υπάρξει μια συμφωνία, ως το αναγκαίο βήμα ασφαλούς πορείας της χώρας. Προϋπόθεση για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές για μια Ελλάδα ευημερίας και δικαίου».

 Αυτά τα ολίγα απο το βλαμμένο και τον αναμένουμε με νέες δηλώσεις και νέα προεκλογικά συνθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.