ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Συνάντηση Τσίπρα-Μπακογιάννη

 Με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Τσίπρα, συναντήθηκε η κόρη του Δράκουλα κ. Μπακογιάννη. Το τέκνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που ούτε ο χάρος δεν τον θέλει, φορώντας ροζ σακάκι και μαύρο παντελόνι, ψηλοτάκουνι γόβα και καλσόν Bic, έχοντας ήδη φάει πίτσα και καταναλώνοντας άφθονη σαμπάνια, πέρασε ακριβώς στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης τις πύλες του μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον Έλληνα Che Guevara, που ουδεμία επαφή έχει με την πραγματικότητα.

  Επί τάπητος, σύμφωνα με όσα είπε στις κάμερες η πρώην υπουργός, τέθηκε το θέμα της πορείας της διαπραγμάτευσης καθώς και η πορεία της χώρας στους διαγωνισμούς της Γιουροβίζιον όπου ή Ελλάδα, πέρα απο την πρωτιά με την κ. Παπαρίζου δεν έχει αποσπάσει άλλο τίτλο.

 Και για να περάσουμε στην ουσία της είδησης, η κ.Μπακογιάννη ζήτησε απο τον κ.Τσίπρα, να σχηματιστεί κυβέρνηση "Σωτηρίας", που θα σώσει τα πολιτικά πρόσωπα και μερικούς "εθνικούς" υπεργολάβους και θα συντρίψει τα λαικά στρώματα που ούτως ή άλλως είναι νεκρά.

 Το τι απάντησε ο Τσίπρας, μένει να μας  το πεί η εφημερίδα "Αυγή", που δεν είναι και χρυσή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.