ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Καμμένος: Πάμε για πολιτική λύση τη Δευτέρα

 Την αισιοδοξία ότι τη Δευτέρα θα βρεθεί «κοινή γλώσσα» με τους δανειστές εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

 «Είμαστε κοντά σε μία πολιτική λύση τη Δευτέρα. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα και με βάση την επικοινωνία μου με τον πρωθυπουργό, πιστεύω ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία» αποκάλυψε στα Παραπολιτικά ο Πάνος Καμμένος.

 Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συμπλήρωσε πάντως ότι έχει συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό για τα όρια της ελληνικής κυβέρνησης από τα οποία δεν θα ξεφύγει η συγκυβέρνηση.

 «Δεν είναι θέμα ούτε των λογιστών, ούτε των τραπεζιτών. Είναι πολιτικό» τόνισε χαρακτηριστικά για το ελληνικό ζήτημα και την λύση που πρέπει να δοθεί.

 Κάλεσε τους πολίτες να μην ακούν αυτούς που σπέρνουν τον πανικό, σημειώνοντας πως οι κερδοσκόποι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί αλλά το βράδυ της Δευτέρας όλα θα τελειώσουν.

 Ο κ. Καμμένος άφησε σοβαρές αιχμές σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου λέγοντας πως έπαιξε σε βάρος τη Ελλάδας, αλλά και του Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον πως ενώ είχε τη δυνατότητα να προφυλακίσει τον κ. Παπανδρέου, έγινε συνεργός του και κατάντησε τη ΝΔ συνήγορο υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.