ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα του Πάκη σε ΗΠΑ – Ρωσία για να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία

 Άφθονο γέλιο χάρισε στο πανελλήνιο ο Προκόπης (που προκοπή δεν έχει), στέλνοντας αυστηρή προειδοποίηση στις λιλιπούτειες δυνάμεις του πλανήτη ΗΠΑ και Ρωσία, να σταματήσουν τον πόλεμο στη Συρία και στη Μέση Ανατολή, διαφορετικά θα "αμολύσει" τα σκυλιά του πολέμου καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές και βατραχάνθρωπους, εναντίον του Πούτιν και του Ομπάμια.

 «Θα ήθελα να μεταφέρετε στις ΗΠΑ την κραυγή αγωνίας όχι μόνον της Ελλάδας, της Ευρώπης, για την αιτία που προκαλεί αυτές τις ροές και αυτές τις ανθρωπιστικές κρίσεις. Και δεν είναι άλλη από τον πόλεμο στη Συρία και την Μέση Ανατολή γενικότερα», σημείωσε ο Πάκης.

  Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία, γιατί εάν δεν σταματήσει θα σας γαμήσει όλους και θα πείτε τον "δεσπότη Παναγιώτη".

 Μάλιστα, ο ΠτΔ παρατήρησε ότι «δεν επιτρέπεται αυτή τη στιγμή, η παγκόσμια κοινότητα και κυρίως οι μεγάλες δυνάμεις, πρωτίστως οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και η Ρωσία, να μην χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, ώστε ουσιαστικά να επιβληθεί το διεθνές δίκαιο, για να υπάρξει ειρήνη στην περιοχή».

  Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος, ένας τέτοιος πόλεμος δεν ταιριάζει ούτε στην ιστορία και τον πολιτισμό της Δύσης, ούτε στις αρχές και στις αξίες που πρέπει να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή, δεδομένου, ότι πριν απ΄όλα είναι ο 'Ανθρωπος.

  «Και όταν δεν γίνεται σεβαστός ο άνθρωπος και η αξία του, από κει και πέρα πολλά άλλα τα οποία έχουν προτεραιότητα παύουν να έχουν σημασία», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος για να προσθέσει ότι «δεν είναι μόνον η πρόοδος η οικονομική, η οποία παίζει ρόλο, διότι εάν δεν συνδυασθεί με τον σεβασμό του Ανθρώπου, της αξίας του και της αξιοπρέπειάς του, τότε χάνει την σημασίας της».

 Ωραία τα λέει ο Πάκης, αλλά ας σταματήσει πρώτα τον πόλεμο στην χώρα που υποτίθεται ότι είναι "πρόεδρος της δημοκρατίας", και μετά ας σταματήσει όλους τους πολέμους στην Υφήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.