ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ρέγκλινγκ: Δεν έχει μεγάλη σημασία ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα

 Ποιό "ευθύς" και ξεκάθαρος απο τον αλκοολικό Γιούνκερ, ήταν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, μιλώντας στον Τύπο της Σλοβενίας.

 Ξεκαθάρισε ότι και ο Κουτσούμπας να βγεί νικητής στις εκλογές-παρωδία στην Ελλάδα, δεν έχει απολύτως καμία σημασία  καθώς, το 80% των Ελλήνων βουλευτών έχει υπερψηφίσει τη συμφωνία.

 Σαφώς το 80% των Ελλήνων βουλευτών έχει υπερψηφίσει τη συμφωνία, αλλά το 62% των Ελλήνων πολιτών ψήφισε να πάρετε τον πούλο γιατί μας τα έχετε ζαλίσει 6 χρόνια τώρα.

 Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος έκανε λόγο για ανάγκη διαμόρφωσης μίας "λειτουργικής" κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό, ώστε να συνεχιστεί η εφαρμογή των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων, δηλαδή μια συγκυβέρνηση Θεοδωράκη-Λεβέντη ας πούμε, όπου θα τρώνε κατακέφαλα απο τους Ευρωπαίους και θα λένε και ευχαριστώ.

 Ο επικεφαλής του ESM εξήγησε ότι τα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων της περιόδου 2010 – 2014 έχουν αρχίσει ήδη να αποτυπώνονται στον κλάδο της ανεργίας και της ανάπτυξης. Η ανεργία έχει φτάσει στο 60% και η ανάπτυξη δεν υπάρχει ούτε καν σαν ιδέα.

 Όσον αφορά το χρέος, απέκλεισε το ενδεχόμενο ονομαστικής διαγραφής του, υπογραμμίζοντας ότι το ελληνικό χρέος δύναται να καταστεί βιώσιμο και με έτερους τρόπους, όπως η επιμήκυνση των ωριμάνσεων και η μείωση των επιτοκίων.

  Τέλος, ο κ. Ρέγκλινγκ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο τρίτο πρόγραμμα "βοήθειας" και ότι θα στείλει "αδιάβαστο" στα θυμαράκια ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.