ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Καμμένος: Θα αποχωρήσω από την πολιτική εάν δεν μπούμε στη Βουλή...

 "Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν με θέλουν στη Βουλή, δεν θα είμαι στη Βουλή. Αν δεν μπούμε στη Βουλή αποχωρώ από την πολιτική».

 Και λογικό είναι αφού δεν θα "τσιμπάει" άλλο το δεκαχίλιαρο κάθε μήνα όπως όλοι οι απατεώνες πολιτικοί, γιατί να ασχολείται πλέον?

  Αυτήν την δήλωση έκανε ο γιαλαντζί αντινεοταξίτης Πάνος Καμμένος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 του Γ. Παπαδάκη. Κανονικά σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής θα έπρεπε ήδη να έχει αποχωρήσει απο την πολιτική και να αφήσει ήσυχο τον Έλληνα στην δυστυχία του που ΑΥΤΟΣ και η παρέα του έφεραν.

 Το κόμμα του κ. Καμμένου "Ανεξάρτητοι Έλληνες", ήταν ένα κίνημα που δημιουργήθηκε απο το αίμα και τον ιδρώτα των αγανακτισμένων Ελλήνων που έδιναν μάχη στις πλατείες ενάντια στα μνημόνια που τελικά και ίδιος υπέγραψε.

 Δημιουργήθηκε απο τα σπασμένα κεφάλια των αγανακτισμένων, χτυπημένα αλύπητα απο τα τάγματα ασφαλείας του Παπουτσή, στον οποίο τώρα, είναι σαν να του έδωσε και βραβείο για την στάση του αυτή.

 Αλλά ένας δεξιός είναι πάντα δεξιός. Είναι πάντα μια ντροπή για την ανθρωπότητα. Το σύστημα πλέον κ. Καμμένο δεν σε χρειάζεται. Σε χρησιμοποίησε όσο πιο καλά μπορούσε. Τώρα μπορείς να πας σπίτι σου με σκυμμένο το κεφάλι. Ξεφτιλισμένος μεν αλλά σε γέμισαν με χρήμα οι "εταίροι" στην Ευρώπη. Καμένος όνομα και πράγμα!

 Οπότε μην μας ζαλίζεις άλλο τα αρχίδια και άντε στον αγύριστο εσύ και το σκυλολόι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.