ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας,στέλνουν το λαό μας στην κάλπη προκηρύσσοντας και πάλι εκλογές,κατ΄εντολή των δανειστών μας.

  Θέτουν ψευτοδιλλήματα για το αν είναι ή όχι επιτακτική ανάγκη η προσέλευση των πολιτών στις κάλπες.Ισχυρίζονται,παραπλανώντας τους πολίτες ότι η αποχή ενισχύει τα ποσοστά του πρώτου κόμματος,χρησιμοποιώντας ανυπόστατα επιχειρήματα που τρομοκρατούν τον κόσμο,ώστε να προσέλθει εκβιαστικά στην κάλπη,προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τη νωπή λαική εντολή,ώστε να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας μέσω των Μνημονίων.


 Η Σπίθα καταγγέλει την κομματοκρατία ως θανάσιμα αντίθετη με τη λαική πλειοψηφία.Δεν δίνουμε τη σφραγίδα της νομιμότητας ούτε στους μνημονιακούς,αλλά ούτε και στους ¨αντιμνημονιακούς¨΄ οι οποίοι υποκρίνονται τους φιλολαικούς που αντί να ξεσηκώσουν και να αφυπνίσουν το λαό,συνυπάρχουν ως θεατές στην ιλαροτραγωδία που ¨παίζεται¨ στη Βουλή.

ΚΑΛΟΥΜΕ όσους και όσες επιμένουν να νομιμοποιούν τους ξένους επικυρίαρχους δια της ψήφου τους και μέσω των κομμάτων,σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, με θέμα την ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές.


ΣΠΙΘΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Με λίγα λόγια ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ! Η κάθε ψήφος του πολίτη δίνει δύναμη στο σύστημα να κατακρεουργεί τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.