ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο μπούφος αυγουλομάτης για πρόεδρος της ΝΔ

 Έντονο παρασκήνιο και διεργασίες επικρατούν στο εσωτερικό της ΝΔ μετά την αιφνιδιαστική απόφαση Μεϊμαράκη να ανοίξει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου.

 Φυσικά ο αιφνιδιασμός ήταν δήλωση του  "θλιμμένου μπούφου" Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι  θα διεκδικήσει την ηγεσία, μένοντας πιστός στις παραδόσεις της "οικογενειοκρατίας". Η δήλωση αυτή
ήρθε 12 ώρες αργότερα αφότου ο νυν πρόεδρος της ΝΔ μπεκρής Βαγγέλας, ανοίξει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος.

 Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία και άξια στελέχη. Απο βρυκόλακες που δεν λένε να πεθάνουν όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μέχρι τον ημίτρελο χαπάκια Αντώνη Σαμαρά και πρόσφατα τον αλκοολικό μεθύστακα Μειμάρ Άκη. Ίσως να αποτελούσε εξαίρεση ο Κώστας Καραμανλής αλλά "κουράστηκε" γρήγορα. Και η "κατρακύλα" συνεχίζεται... αφού πλέον δεν υπάρχουν ικανοί άνθρωποι να ηγηθούν της ΝΔ.

 Πάρτε για παράδειγμα τον  αλλήθωρο Κυριάκο Μητσοτάκη, το βλαμμένο Άδωνι Γεωργιάδη, τον πανίβλακα Μάκη Βορίδη, τον Θάνο Πλεύρη και.... η λίστα δεν έχει τελος. Όλα "λουλουδάκια" που άνθισαν στην ακροδεξιά οργάνωση της 4ης Αυγούστου, ιδρυτής της οποίας ήταν ο Πατέρας του βουλευτή της ΝΔ Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνος Πλεύρης. Στέλεχος εκεί ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος.

 Τώρα γιατί δεν τα "βρήκαν" τα φασισταριά μεταξύ τους, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.