ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Eurozone: Πρώτα οι ανθρωποθυσίες και μετά οι δόσεις

 Οι "Τζιχαντιστές" της Ε.Ε με τα άπειρα σκάνδαλα, διατάσουν την άμεση εφαρμογή των υποχθόνιων σχεδίων τους απο την "πρώτη φορά Αριστερά" κυβέρνηση, η οποία παίρνει εντολές απο τις ιμπεριαλιστικές Η.Π.Α.

 Προφανώς ο Mr. Alexis προσδοκά βοήθεια απο τον θείο Sam αφού και ο αυτός με την σειρά του συνέχισε τα σχέδια των Αμερικανών αλλά κλασικά θα πάρουμε τα αρχίδια μας.... ναι εμείς θα τα πάρουμε, διότι για τον Alexis και την συμμορία του, τους έχουν "βολέψει" ήδη οι πετρελαιάδες του Τέξας, για τις πολύτιμες υπηρεσίες του εναντίον του λαού και της χώρας.

 Είμαι σίγουρος ότι το ελικόπτερο που θα έρθει να τον παραλάβει, θα έχει την επιγραφή TEXACO επάνω ζωγραφισμένη.

 Ένας παράξενος τύπος του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών ονόματι Στράουτς, τόνισε πως οι Αμερικανοκίνητες δυνάμεις, κυριαρχούν στο νέο ελληνικό κυνοβούλιο, επισημαίνοντας πως η πτέρυγα μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφισε το πακέτο διάσωσης των 86 δισ. ευρώ (σ.σ. Λαϊκή Ενότητα), σύμφωνα με την Singular Logic, απέτυχε να εκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές.

 Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης θα καταβάλει δόσεις του δανείου μόνον υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα εφαρμόσει τις ανθρωποθυσίες και φυσικά σε υποδόσεις. Ανάλογα δηλαδή με τους νεκρούς θα καταβάλετε και το ανάλογο ποσό. "Στόχος είναι να πεθάνουν όσο γίνεται περισσότεροι Έλληνες" τόνισε.

 «Εντός του Οκτωβρίου θα λάβει χώρα η πρώτη αναθεώρηση του προγράμματος. Μέχρι τότε οι μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα θα πρέπει να έχουν εφαρμοστεί» είπε χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.