ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Γιούνκερ: Εάν η νέα κυβέρνηση δεν τηρήσει το μνημόνιο θα...

 

 ....πάρεις φόρα να μας κλάσεις τα αρχίδια!!!


 Μετά απο τις λιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές του, ο μισόβλακας αλκοολικός, πρόεδρος της Commission Jean Claud Van Damme Junger, ξεκίνησε ανανεωμένος να κουνά και πάλι το δάχτυλο στους Έλληνες, αφού πρώτα το έχωσε στον κώλο του πρώτη φορά αριστερού ηγέτη Alexis Tsipras και στον κώλο του γιαλαντζί αντινεοταξίτη Πάνο Βλαμμένο...εεε.... Καμένο.

 O Junger απείλησε ευθέως τους Έλληνες απο το Στρασβούργο, ότι "πρέπει να γίνει αυτό που συμφωνήθηκε με την Ελλάδα" αναφερόμενος προφανώς σε αυτό που συμφώνησε η λυκοσυμμαχία των Βρυξελλών, διότι το 62% των Ελλήνων δεν συμφώνησε τίποτα. "Εάν αυτή τη φορά, οι κοινοί κανόνες δεν γίνουν σεβαστοί, τότε η αντίδραση της ΕΕ και της ευρωζώνης θα είναι διαφορετική" πρόσθεσε χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις αλλά δεν χρειάζονται κιόλας.

 Αφού κατέβασε δυό-τρία μπουκάλια Johnnie ακόμα, είπε και άλλες μαλακίες όπως το ότι αγαπάει τους Έλληνες, έκανε "θυσίες" για την Ελλάδα και κάτι ασυναρτησίες τέτοιες, που μόνο μεθυσμένος τις λες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.