ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

EλΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΛΙΘΙΕ…

του Χρήστου Χατζηαναστασίου
 Ιδρυτή Ελλήνων Πολιτεία
*Πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών
    Παντείου Πανεπιστημίου

Την ίδια ώρα που η επιστημονική κοινότητα (NASA) πανηγυρίζει για εύρεση νερού στον Άρη, οι γεωπολιτικές… πλάκες του πλανήτη σείονται συθέμελα από μια σειρά γεγονότα τα οποία έρχεται να καλύψει εύγλωττα η οικονομική κρίση που ταλανίζει σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου, καθώς η κρίση χρέους της χώρας μας δεν δείχνει να έχει προς το παρόν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Το ένα μνημόνιο έρχεται πίσω από το άλλο, οι αξιολογήσεις των δανειστών στην Αθήνα δεν έχουν τελειωμό, καθώς και τα αλλεπάλληλα μέτρα εξόντωσης μπορεί να παραπέμπουν σε ένα σύγχρονο οικονομικό δόγμα το οποίο θέλουν να ακολουθήσουν οι σκληροί του πλανήτη ωστόσο τίποτα δεν δείχνει ότι κάποιοι παλεύουν για την επιστροφή στην ανάπτυξη για την Ελληνική κοινωνία!!
Μια κοινωνία που αδυνατεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη των γεγονότων καθώς το
υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον λαό και να του δείξει τον δρόμο αρχικά για εκείνες τις μεταρρυθμίσεις που πράγματι τις έχει ανάγκη ο τόπος και που φυσικά του υποκρύπτει τις όποιες δεσμεύσεις έχει για να φτάσει στον στόχο που έχει θέσει τόσο η Ε.Ε. όσο και οι κυβερνήσεις των μελών της Ένωσης!!
Το δίλλημα περί του ευρώ είναι ένα καλοστημένο παραμύθι το οποίο αφενός φοβίζει τον λαό για το άγνωστο της επόμενης μέρας, αφετέρου όμως το ίδιο αυτό ευρώ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εργαλείο συναλλαγής και εμπορικών αξιών των αγαθών που εξυπηρετεί τις παγκόσμιες αγορές!!  Ωστόσο οι «σοφοί» του πλανήτη έχουν σκαρφιστεί αυτό το ωραίο επιχείρημα για να περάσουν όλα τα μνημόνια από τη χώρα μας αλλά και να βάλουν μια θηλιά σε έναν λαό που γνωρίζουν ότι δύσκολα «χειραγωγείται» ή «αντιστέκεται» στις νέες μορφές διοίκησης και οργάνωσης των κοινωνιών.
Αν δει κανείς τις γραμμές πίσω από τα μνημόνια εκείνο που καταλαβαίνει κανείς είναι ότι γίνεται μια προσπάθεια αλλοίωσης της οικονομικής συμπεριφοράς των ανθρώπων και μαζί με αυτήν αλλάζει και η ψυχοσύνθεση της κοινωνίας η οποία στην προσπάθεια της να αμυνθεί χρησιμοποιεί τον «πατριωτισμό» και την «αλληλεγγύη» ως το τελευταίο κάστρο για να μην πετύχει ο απόλυτος της έλεγχος από δανειστές και εξουσιαστές!!
Κυρίες και κύριοι η νέα τάξη πραγμάτων έχει αποφασίσει να οδηγήσει τον κόσμο σε μια άλλη εποχή, το νόμισμα είναι το εργαλείο ή αν θέλετε ο θεσμός και τα μνημόνια το  ΝΕΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ που θα επιβάλλει η άρχουσα τάξη της νέας φεουδαρχίας δια μέσου της Παγκοσμιοποίησης. Και όπου ακούμε για Παγκοσμιοποίηση μιλάμε για τέλος της εθνικής υπόστασης και της εθνικής αξιοπρέπειας.
Δεν είναι τυχαίο ότι στο δρόμο της κρίσης (οικονομικής) η χώρα μας ζει έντονα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις ορδές «προσφύγων» που έχουν κατακλείσει τις πρωτεύουσες της Ευρώπης αλλά και την οσμή τρομοκρατίας της ISIS που αυτή τη στιγμή αποτελεί το νούμερο ένα απειλή για όλον τον πλανήτη!!
Όλα αυτά που μαζί με τις υποκρυπτόμενες μεταρρυθμίσεις αν τελικά πετύχουν όλες, θα οδηγήσουν έναν ολόκληρο λαό να «αλλοιωθούν» οι παραδόσεις του, τα ήθη και τα έθιμα του. Φανταστείτε ότι μέσα στο πακέτο μεταρρυθμίσεων ζει και βασιλεύει υπόκωφα η συμβίωση όχι ανθρώπων του ίδιου φύλου αλλά ακόμη και η δήλωση  -φίλου ή σχέσης- με κατοικίδια ζώα!! Όλα αυτά όμως επισκιάζονται από την επίπλαστη σωτηρία του τραπεζικού συστήματος δηλαδή εκεί που πονάει η πλειονότητα της κοινωνίας!!
Ποιος νοικοκύρης θα σκεφτεί τον γάμο δύο ατόμων του ίδιου φύλου όταν θα πάει στην τράπεζα και δει τη μείωση της σύνταξης του ή του μισθού ή του επιδόματος που λαμβάνει;; Πολύ δε περισσότερο για μια χώρα που έχει ένα σωρό ανοιχτά εθνικά θέματα.
Την ώρα της εθνικής αξιοπρέπειας και του τέλους της εθνικής συνείδησης το βαλάντιο της σύνταξης είναι σαν σανίδα σωτηρίας μέσα στον ωκεανό με τον Τιτανικό να μην θέλει να παραδεχθεί ότι ο κόσμος αυτός πρέπει να περάσει σε έναν σταθερό έλεγχο των μαζών. Και οι μάζες ελέγχονται με μνημόνια όχι όμως και οι συνειδήσεις!!!
Κανένα μνημόνιο δεν μπορεί να σκοτώσει το μυαλό και τη σκέψη του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά γιατί η έννοια της πατρίδας, της οικογένειας και της θρησκείας είναι αξίες αιώνιες και άφθαρτες. Επί της ουσίας αυτός είναι και ο μεγάλος εχθρός της παγκοσμιοποίησης η οποία αφενός μεν έχει σκοτώσει το «κοινωνικό» κράτος αφετέρου δε όμως δεν μπορεί να εξηγήσει στα δισεκατομμύρια ψυχές ανθρώπων ότι όλα γίνονται για τον παγκόσμιο έλεγχο του χρήματος!! Όσο λιγότερα πηγαίνουν στην τσέπη του πολίτη τόσο πιο ελεγχόμενο είναι το ανεξέλεγκτο μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στις αγορές!!
Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι με τα μέτρα από τα μνημόνια έχει πέσει και ο δείκτης του ΑΕΠ της χώρας μας κατά ¼  δημιουργώντας μια άλλη καταναλωτική ή αν θέλετε επενδυτική συμπεριφορά. Σε μια χώρα λοιπόν που έχει έντονα τα στοιχεία της παράδοσης και των εθνικών αξιών, ο εθνικός της πλούτος δεν είναι υπόθεση ξεπουλήματος αλλά πίσω από το ξεπούλημα των στρατηγικού της πλούτου, είναι η παράδοση της κυριαρχίας ενός έθνους το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να χτυπηθεί εκεί και για να χτυπηθεί εκεί δοκιμάζεται η παιδεία, δοκιμάζεται η υγεία, δοκιμάζεται το ηθικό πλεονέκτημα ενός ανθρώπου με «πατριωτική» συνείδηση, δοκιμάζεται η ίδια η κοινωνία με μέτρα – αντίμετρα που έχουν βαφτιστεί μεταρρυθμίσεις!!
Όλα αυτά αν κάποιο Έθνος ή κάποιος ηγέτης θα μπορούσε να αντισταθεί είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να έχει μέσα του ελληνικό αίμα και δεν αποτελεί ούτε βυζαντινισμό ούτε γραφικότητα αυτό για έναν και μοναδικό λόγο. Οι οικονομίες δεν είναι μόνο το χρήμα και η ανάπτυξη δεν είναι μόνο τα εργαλεία ομολόγων ή δανείων από τα οποία θα πρέπει να συντηρηθεί μια ολόκληρη κοινωνία.

Ευτυχώς η δυστυχώς η Ελλάδα έχει αυτήν την παγκόσμια πρωτιά και αν πράγματι βρεθεί κάποιος ηγέτης που δεν φοβάται το άγνωστο της επόμενης μέρας, μπορεί να γκρεμίσει τις ισορροπίες αυτού του ανισόρροπου μοντέλου που θέλει να φέρει η νέα τάξη πραγμάτων και η παγκοσμιοποίηση δοκιμάζοντας την με το σύνθημα «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ» των χρεών των κρατών του πλανήτη!!

Ελλήνων Πολιτεία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.