ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Alexis Rambo

 Ο Alexis Rambo Tsipras θα μεταβεί αύριο στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στο Πεδίο Ασκήσεων, όπου διεξάγεται η διακλαδική Άσκηση «Παρμενίων 2015», την τελική φάση της οποίας και θα παρακολουθήσει και θα κουνάει σημαιούλες.

 Χθες ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ανακοίνωσε ότι με την πώλσηση πυρομαχικών που υπάρχουν ως αποθεματικά στις αποθήκες του Στρατού, θα καλυφθούν οι μειώσεις στις αμυντικές δαπάνες που ζήτησαν οι νταβαντζήδες της διεθνούς τοκογλυφίας. Τώρα που θα πουλήσει ο χοντρός, πυρομαχικά ληγμένα και ελαττωματικά είναι ένα μυστήριο... Πιθανός στους Τζιχαντιστές ή στην Μπόκο χαράμ.


 "Ήδη προχωρήσαμε στην πώληση ληγμένων ή προς λήξη μέσα στον χρόνο οπλικών προμηθειών, ιδίως πυρομαχικών. Αυτά τα χρήματα θα καλύψουν τις ανάγκες των 100.000.000 ευρώ αυτό τον χρόνο και των 200.000.000 ευρώ που απαιτούν οι θεσμοί για τα επόμενα χρόνια και δεν θα υπάρχει ούτε ένα ευρώ μείωση από τον προγραμματισμένο σχεδιασμό στον προϋπολογισμό μας......" δήλωσε.

 Κάποια στιγμή βέβαια θα τελειώσουν και τα ληγμένα και τότε μάλλον θα χρειαστεί να πουληθούν οχήματα, άρματα, οπλικά συστήματα, πλοία, αεροπλάνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.