ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο παπάς ο παχύς... έφαγε παχιά φακή.

 Ο "βοσκός" τραγόπαπας στέλνει το ποίμνιο του, απευθείας στο στόμα του λύκου. Η κατάπτυστες δηλώσεις του Ιερόνυμου ότι  «ο λαός είναι κυρίαρχος και αποφασίζει και δεν μπορεί τη μια μέρα να ψηφίζει (που δεν ψηφίζει) και την άλλη να λέει ότι επαναστατεί» και το ότι "το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όλες μας τις πλάτες ενωμένοι να βοηθήσουμε...", δείχνει ότι τα έχουνε συμφωνήσει Κράτος και εκκλησία και τα "πρόβατα" μπορούν ακόμα να ελπίζουν στον θεό.


 Το deal κυβέρνησης-εκκλησίας συνοδεύτηκε απο την άρση του Capital control για τους παπάδες και την διατήρηση στο ακέραιο της εκκλησιαστικής περιουσίας, με αντάλλαγμα την καθοδήγηση απο τον "ποιμένα" των προβάτων που είναι οι Έλληνες πολίτες, στην απόλυτη καταστροφή του Έθνους.

 Αυτό προφανώς, ήταν κανονισμένο απο την εποχή που ο Jeffry, ανακοίνωνε απο το Καστελόριζο τον ερχομό του ΔΝΤ και τα παπάδια όρκιζαν δωσίλογες κυβερνήσεις τύπου Παπαδήμου. Ο άθεος Τσίπρας αλλά και η διεθνής ελίτ, κατάφεραν να εξαφανίσουν την ορθοδοξία απο τους Έλληνες.

 Την θέση του ηρωικού Παπαφλέσσα, του αξέχαστου Χριστόδουλου, έχει πάρει ένας βρωμιάρης, γεμάτο κρεατοελιές και όγκους στην μούρη του, παπα-αρχίδας Ιερώνυμος. Φρόντισε μόνο πάτερ να βάλεις και θέρμανση στις εκκλησιές και κάμποσα ράντζα για να στεγάσεις τις στρατιές των αστέγων που θα δημιουργηθούν με την συνεργία σου βεβαίως στην γενοκτονία των Ελλήνων.

 Σίγουρα δεν είναι όλοι σαν τα αηδιασμένα μούτρα σου και την σκατοψυχία σου. Σκύψε και εσύ "στα τέσσερα" στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, για να μοιάζει ο κώλος σου σαν την μούρη σου ξεφτιλισμένε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.