ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Τι θέλεις? Οικογενειακό επίδομα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

 Άλλη μια "επιτυχία" της "πρωτοδεύτερης αριστερά" κυβέρνησης Τσίπρα, η αδυναμία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ σε 635.000 δικαιούχους ακόμη και σήμερα.

 Η άθλια κυβέρνηση-μαριονέττα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προτίμησε να πληρώσει την δόση των 400.000.000 ευρώ στο ΔΝΤ με τα χρήματα των δικαιούχων του οικογενειακού επιδόματος, παρά να τα καταβάλει στους δικαιούχους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

 Παρά τις διαβεβαιώσεις από αρμόδια κυβερνητικά στελέχη που είχαν οι δικαιούχοι, (όπως ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδης, ο οποίος έλεγε τη Δευτέρα ότι τα επιδόματα θα δοθούν ως την Παρασκευή 23 του μηνός και ότι η καθυστέρηση δεν οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα, αλλά σε "γραφειοκρατικές αγκυλώσεις"), η κυβέρνηση έκλεψε τα 225 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ, προκειμένου να συμπληρώσει το ποσό της δόσης που όφειλε να πληρώσει στους τοκογλύφους του ΔΝΤ.

 Δυστυχώς ουδέν νεότερο απο το μέτωπο αν και ο Υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος με δηλώσεις του να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πληρωθούν ακόμη και στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, αλλά οι πολίτες να μην περιμένουν και τίποτα, αφού τα ταμεία του κράτους είναι άδεια.





 635.000 δικαιούχους ακόμη και σήμερα

www.dikaiologitika.grσ
635.000 δικαιούχους ακόμη και σήμερα

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.