ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Su-34: Ο Ρωσικός εναέριος τρόμος των τζιχαντιστών στην Συρία (ΒΙΝΤΕΟ)

 Πρόκειται γα το αεροσκάφος Su-34 Fullback πολλαπλού ρόλου μαχητικό. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος δίνει την δυνατότητα στη Ρωσία να πραγματοποιεί επιθέσεις μεγάλης ακρίβειας κατά του Ισλαμικού Κράτους σε όλη τη Συρία, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov.


 «Τα ρωσικά Su-34S έχουν πραγματοποιήσει στόχους ακριβείας από υψόμετρο άνω των 5.000 μέτρων [16.400 πόδια]. Τα συστήματα που βρίσκονται στο αεροσκάφος επιτρέπουν απόλυτη ακρίβεια».

 Tα Su-24 Fencer και τα Su-30 Flanker μαζί με τα μόλις αφιχθέντα Su-34 Fullback, δύναται να προσβάλουν με ακρίβεια στόχους όπως εγκαταστάσεις υποστήριξης, κέντρα διοίκησης των ισλαμιστών, αλλά και συγκεντρώσεις προσωπικού, αποθήκες πυρομαχικών και θέσεις οχημάτων αναλόγως των οπλικών συστημάτων που είναι διαθέσιμα.

 Σχεδιαστικά αποτελεί εξέλιξη της οικογένειας μαχητικών Flanker της Sukhoi, με διμελές πλήρωμα που κάθεται σε διάταξη side by side σε πιλοτήριο διαμόρφωσης Glass Cockpit ενώ διαθέτει παθητικό ραντάρ ηλεκτρονικής σάρωσης PESA με εμβέλεια εντοπισμού 200-250km και ικανότητα προσβολής 4 στόχων ταυτόχρονα.
 Επιπλέον διαθέτει ραντάρ Ν-012 σε προεξοχή στο οπίσθιο τμήμα μεταξύ των ακορφυσίων των κινητήρων, με ικανότητα να βάλει βλήματα R-73 στο οπίσθιο ημι-σφαίριο εναντίον αντίπαλων μαχητικών που το απειλούν.
 Το Su-34 διαθέτει δύο κινητήρες Saturn AL-31FM1 turbofan ίδιους με αυτούς του μαχητικού Su-27SM με ικανότητα πτήσης με ταχύτητα Mach 1.8+ σε αποστολές κρούσης με εμβέλεια 4.000km.
 Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι η ευελιξία του η οποία  αντέχει σε φορτία  +9G καθιστώντας το μοναδικό στην κατηγορία του ως μαχητικού υποστρατηγικής κρούσης, χωρίς αντίστοιχο τύπο στα αεροπορικά οπλοστάσια της Δύσης!

 Δείτε τo βίντεο:









 

Voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.