ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 Νέες αεροπορικές επιδρομές εξαπέλυσαν Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη κατά τη διάρκεια της νύχτας, εναντίον θέσων της οργάνωσης "Ισλαμικό Κράτος" κοντά στη Ράκα της βορειοανατολικής Συρίας.

 Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο (3/10) ότι κατέστρεψε ένα κέντρο διοίκησης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κοντά στη Ράκα, προπύργιο της τζιχαντιστικής οργάνωσης στη βορειοανατολική Συρία, καθώς και ένα υπόγειο καταφύγιο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Τις τελευταίες 24 ώρες, αεροσκάφη SU-34 και SU-24M πραγματοποίησαν περισσότερες από 20 αεροπορικές εξόδους με στόχο εννέα εγκαταστάσεις του Ισλαμικού Κράτους. Μια ισχυρή έκρηξη στο μπούνκερ δείχνει πως χρησιμοποιείτο επίσης από τους τρομοκράτες για να αποθηκεύουν εκεί μια σημαντική ποσότητα πυρομαχικών».
 Επίσης, ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης του "Ισλαμικού Κράτους" (πιθανός της CIA), δέχτηκε επίθεση απο Ρωσικά μαχητικά κοντά στη Μάαρετ αλ-Νούμαν στην επαρχία Ιντλέμπ, καταστρέφοντας πυρομαχικά και εξοπλισμό. Πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και γενικα πληροφορίες για θύματα απο την μέρα που ξεκίνησαν οι αεροπορικές επιδρομές, εκτός απο κάποιες ανεπιβεβαίωτες που "κυκλοφορούν" στο διαδίκτυο.

 Όπως είναι φυσικό, το "Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" (ο Θεός να το κάνει), αναφέρει ότι η οργάνωση "Ισλαμικό Κράτος", δεν έχει παρουσία στην επαρχία Ιντλέμπ, όπως δεν έχει  και σε άλλες περιοχές που βομβάρδισαν τα Ρωσικά μαχητικά... Σε λίγο θα μας πεί ότι ουδέποτε πουθενά στην Συρία δεν υπάρχουν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, και όλα είναι αποκύηματα της φαντασίας των ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.