ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΕΕ και ΔΝΤ δεν εκταμιεύουν... 2 δισ.ευρώ γιατί δεν τους δίνουμε στο "πιάτο" τα σπίτια των Ελλήνων!

 Να δώσουμε τα σπίτια, να καταργήσουμε τα σύνορα, να πληρώνουμε φόρους, χαράτσια.... και ολα αυτά γιατί? "Διότι τα έχετε υπογράψει κύριε" θα πει κάποιος καλοπροαίρετος "και θα πάρετε 2 δισ. ευρώ...". Να πάτε λοιπόν να πάρετε τα σπίτια αυτών που υπέγραψαν συμφωνίες και μνημόνια, όπου αυτοί έχουν τουλάχιστον 50 ακίνητα ο καθένας και πληρώνονται χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα απο τον λαό. Ο λαός δεν υπέγραψε τίποτα με κανέναν. Απεναντίας εξαπατήθηκε.

 Όσο για τα 2 δισ. ευρώ, δεν θα ξέρει ο Τσίπρας που να τα πρωτοδώσει, στις τράπεζες? Στους μεγαλοεκδότες και τους καναλάρχες? Στους πολιτικάντηδες? Στους ένστολους? Στις παρακρατικές του οργανώσεις? Σε μυστικές εταιρείες? Στο ΔΝΤ ίσως... σε μεγάλες μαύρες βαλίτσες?


 Η κυβέρνηση έχει εμφανώς κουραστεί απο την αδιαλλαξία και τις απαιτήσεις των δανειστών (εδώ έχουν κουραστεί οι αναγνώστες που τις διαβάζουν) και θα ήταν προτιμότερο να διακόψει οποιαδήποτε επαφή με τους διεθνής τρομοκράτες.

Οι δανειστές θέλουν αίμα αλλά αυτό το παίρνεις μόνο στο πεδίο της μάχης. Δύο από τα βασικά ζητήματα που θέτουν οι τεχνοκράτες (που ενεργούν κατόπιν εντολών της ΕΕ της "αλληλεγγύης" και του ΔΝΤ) είναι στο ζήτημα των πλειστηριασμών αλλά και στο ζήτημα των 100 δόσεων, δύο μέτρα που διατηρούν μια υποτυπώση συνοχή στην ελληνική κοινωνία της κρίσης.

 Για την πρώτη κατοικία, η Ελλάδα φέρεται να πρότεινε αυστηρότερα κριτήρια και συγκεκριμένα προστασία από πλειστηριασμό για κατοικίες με αντικειμενική αξία ως 200.000 για ένα άτομο και 250.000 για ζευγάρι, ενώ το ποσό να προσαυξάνεται κατά 25.000 ευρώ ανά παιδί, μέχρι τα τρία παιδιά. Παράλληλα, προωθείται και εισοδηματικό όριο, στα 35.000 ευρώ μεικτά για τετραμελή οικογένεια. Επίσης, προτείνεται και όριο για τις οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες στα 200.000 ευρώ αλλά και πάλι οι δανειστές δεν καλύπτονται.. Απαιτούν την πλήρη εξαθλίωση.

 Επίσης τινάζουν ουσιαστικά στον αέρα την ρύθμιση των 100 δόσεων και από τις νέες, δυσμενείς αλλαγές, θα τεθούν εκτός ρύθμισης ακόμα και οι φορολογούμενοι που μέχρι σήμερα ήταν συνεπείς.

 Τελευταία κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά κυρίως μέσα ενημέρωσης, ότι  ο Πρωθυπουργός μάλλον πηγαίνει για πολιτική λύση, χωρίς να διευκρινίζεται πουθενά ωστόσο τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.