ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Κάλεσμα Γιανακόπουλου


 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλεί όλους τους Παναθηναϊκούς στο ειρηνικό συλλαλητήριο της Τετάρτης.

 Ο Καμμένος απο την πλευρά του, καλεί όλους τους προβοκάτορες να το κάνουνε εκεί "Βιετνάμ". UCKάδες, Τζιχαντιστές, Τάρταροι, Τσετσένοι αυτονομιστές, ΟυκρανοΝΑΖΙ... όλοι εκεί!
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να βρισκόμαστε την Τετάρτη στο Ειρηνικό συλλαλητήριο, ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη... Μέχρι τότε, θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού. Και όλοι θυμόμαστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος τα έβαλε μαζί του».

 Ο Καμμένος προφανώς  θα κάνει δηλώσεις μετά το συλλαλητήριο, απο το βήμα της βουλής αφού θα έχει καταβροχθίσει καμιά εικοσαριά γουρουνόπουλα με τα λεφτά που θα έχει κλέψει απο τους συνταξιούχους.

 Και μια αυστηρή επισήμανση απο τον "κοκάκια" της Λεοφώρου:  "Όλοι θυμόμαστε τι έγινε όταν τα έβαλαν με τον Παναθηναϊκό".

 Καλό εδώ θα είναι, να θυμηθούμε την δέσμευση του Γιαννακόπουλου επι του Καμμένου «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα, να μη με λένε Γιαννακόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.