ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Με "δανεικά'' θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι


 Να το και το "κερασάκι" στην τούρτα.... Τα ταμεία είναι άδεια, "δεν υπάρχει σάλιο" όπως έλεγε και ο Λοβέρδος.

 Οι "εγκέφαλοι" του οικονομικού επιτελείου της θλιβερής κυβέρνησης, αποφάσισαν πως θα ήταν συνετή επιλογή, να πληρώσουν τις ήδη πετσοκομμένες συντάξεις με δανεικά.

 Φυσικά δεν πρόκειτε να τους δανείσει καμία χώρα, για αυτό θα πάρουν σβάρα (πάλι?) τα ασφαλιστικά ταμεία για να "δανειστούν"... Δανεικά και αγύριστα δηλαδή.


 Συγκεκριμένα  δάνειο ύψους 210 εκατ. ευρώ θα λάβει το ΙΚΑ ώστε να καταφέρει να καταβάλει τις συντάξεις του μήνα Δεκεμβρίου, που πρέπει να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Το δάνειο θα προέρχεται από τον Τομέα Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ κατά 100 εκατ. ευρώ, από τον Τομέα Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) κατά 70 εκατ. ευρώ και από τον Τομέα Ασφαλισμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΑΔΚΥ) κατά 40 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να χορηγηθεί από από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου.

  Να επισημάνουμε, ότι η απόφαση πάρθηκε παρά τη σημαντική βελτίωση των εσόδων του Ταμείου , η οποία σημειώθηκε τους προηγούμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.