ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Πυρά Βενιζέλου κατά Τσίπρα: "Αν δεν έχει πλειοψηφία, χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση"

 "Χτύπησε" πάλι το "παχύδερμο ο Βενιζέλος", η "όρκα η φάλαινα δολοφόνος", το "κτήνος" του κυνοβουλίου, εξαπολύοντας πυρά κατα του Τσίπρα, το άλλο πιθήκη της πολιτικής, λέγοντας πως "αν δεν έχει πλειοψηφία η παρούσα κυβέρνηση, χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση".

 Εύλογα μπαίνει το ερώτημα "τι να την κάνει την πλειοψηφία ρε χοντρέ?", αφού το Διευθυντήριο των Βρυξελλών παίρνει τις αποφάσεις και όλοι οι βουλευτές είτε τις κυβέρνησης είτε της αντιπολίτευσης, απλά τις κατοχυρώνουν ψηφίζοντας νομοσχέδια οτι να ναι στην βουλή.

 Προς χάριν λίγης προβολής της σκατόφατσας του, άρχισε την μπουρδολογία πάλι, εκφράζοντας άλλα και εννοώντας άλλα.

 Διαβάστε ένα μικρό δείγμα απο τις μαλακίες που είπε... «αν το κριτήριο είναι εθνικό, τότε πρέπει να πάμε σε μία προγραμματική συζήτηση, σε μία επαναδιαπραγμάτευση, σε μία συνολική συζήτηση του προγραμματικού πλαισίου μες στο οποίο έπρεπε να κινηθεί η χώρα, για να φτάσουμε στην επιθυμητή αλλαγή κλίματος και αντίληψης».


 Τι είπε ο "ο τεράστιος"... που κοντεύει να φάει και τα έδρανα των βολευτών της βουλής.

 Το γεγονός κύριε Βενιζέλο, ότι ο Τσίπρας είναι ίσως λίγο πιο βλήμα απο εσένα, δεν σε κάνει λιγότερο υπεύθυνο για τα χάλια που φέρατε την χώρα εσύ και όμοιοι σου.

 Τράβα τώρα να κάνεις λίγο γυμναστική να χάσεις κανα κιλό, που με το ζόρι χωράς να περάσεις απο την είσοδο της βουλής, και άσε την Πολιτική για νέα μυαλά.
"Αν δεν έχει πλειοψηφία, χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση" - See more at: http://www.pronews.gr/portal/20151127/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CF%80%CF%85%CF%81%CE%AC-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7#sthash.cAexXejX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.