ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Με περισσό θράσος το ΠΑΣΟΚ ζητά συλλήψεις για την επίθεση κατά Κουμουτσάκου

 Η εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ, οδύρεται και τραβάει τα μαλλιά του (με απλά λόγια έχει χεστει απάνω της) γιατί δεν έχει γίνει ακόμα καμιά σύλληψη για την επίθεση Κουμουτσ-άκου.

 Το ΠΑΣΟΚ που έχει κλέψει πακτωλό χρημάτων απο τους φορολογούμενους, το δημόσιο και απο τις τράπεζες, διερωτάται με ύποπτη αφέλεια γιατί δεν έχει συλληφθεί ακόμα, αυτός που τόλμησε να δώσει γροθιά στο κατεστημένο σύστημα της διαφθοράς, της μίζας, της κλεπτοκρατίας...

 Και εύλογα ανησυχούν οι εγκληματίες πολιτικάντηδες διότι σου λέει αν αρχίσουνε να μας κοπανάνε όλοι, που θα κρυφτούμε?


 Και λέει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, "σοβαρά ερωτήματα εγείρει η καθυστέρηση συλλήψεων για την επίθεση κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου. Τρεις ημέρες μετά τη βάναυση επίθεση κατά του κ. Κουμουτσάκου, οι δράστες που πρωτοστάτησαν δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. Καμία καθυστέρηση και περαιτέρω αδράνεια των αρμοδίων αρχών δεν είναι αποδεκτή και αντίθετα δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά μια και η επίθεση αφορά την επικίνδυνη επανεμφάνιση φαινομένων βίας, μίσους και διχασμού στην πολιτική ζωή της χώρας». Δηλαδή το σύστημα έχει χεστεί πάνω του.

 Η γελοία αυτή ανακοίνωση συνεχίζει, με την μετατόπιση των "ευθυνών", στον αποδιοπομπαίο τράγο δηλαδή σε  "ακροδεξιούς τραμπούκους" όπως είπε. Δεν είναι ευθύνη δηλαδή των πολιτικών λιτότητας αλλά  αυτών που το "σύστημα" ανέδειξε και που στο παρελθόν είχε άγαστη συνεγαρσία τους.

 Δεν γνωρίζουμε τι ήταν το παλικάρι που κοπάνησε το σύστημα αλλά εύχομαι και το υπόλοιπο 9.970.000 πολιτών να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του. Να αγιάσει το χέρι σου παλικάρι μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.