ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Οργή - λέει - της κυβέρνησης για την εμμονή των Ευρωπαίων για κατάργηση των θαλάσσιων συνόρων μας!

 Οργή σίγουρα, αλλά όχι της ξεπουλημένης κυβέρνησης και όλων ανεξαιρέτως των πολιτικάντηδων, που έρχονται στο και πέντε, τάχα να εκφράσουν την οργή τους για αυτά που συμφώνησαν και υπέγραψαν με τα πρεζόνια της Ευρώπης... αλλά λογαριάσαν χωρίς τον ξενοδόχο.

 Αν έχεις και υπουργούς σαν τον Φίλη στην κυβέρνηση να πετάει μαλακίες λογικό είναι μετά να μεταχειρίζονται την χώρα σου σαν επαρχία της Ευρώπης. Οι Ευρωπαίοι έχου αποφασίσει και συμφωνήσει με τους εγκάθετους στην Ελλάδα μη εκλεγμένους κυβερνώντες, ότι η χώρα δεν είναι πλέον κυρίαρχο κράτος αρα δεν έχει σύνορα. Κυβερνήσεις "εκλέγει" η Singular Logic και το 50% πολιτών όπως φάνηκε. Ο λαός υποτίθεται για άλλα τους ψηφίζει να κάνουνε και άλλα κάνουνε.

 Λογικό είναι λοιπόν, μετά απο όλα αυτά να έρχεται και η Γερμανία και να έχει απαράδεκτες για τον Ελληνικό λαό απαιτήσεις δηλαδή τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο μαζί με Τούρκους. Για τον λαό βέβαια γιατί για τους πολιτικάντηδες στον "πούτσο τους λουλούδια."


 Και εύλογα διερωτάται ο  "φιλέλληνας" Λουξεμβούργιος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  με ύποπτη αφέλεια γιατί «τσακώνεται» η Ελλάδα και η Τουρκία για το Αιγαίο! «Γιατί τσακωνόμαστε για 10 χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους;» είπε χαρακτηριστικά

Θεωρείται  δεδομένο, ότι στο προσεχές ευρωπαϊκό συμβούλιο στη Μάλτα για το μεταναστευτικό ο Αλ. Τσίπρας θα βρεθεί προ ισχυρότατων πιέσεων για αποδοχή αυτών των άθλιων απαιτήσεων. Και δεδομένο είναι ότι θα κάτσει "στα τέσσερα" όπως τον έχει διδάξει ο φίλος του ο Σαμαράς.

 Τσίπρα μην μασάς... δώσε και την πουτάνα την μάνα σου αν δεις ότι σε πιέζουν πολύ και σε εκβιάσουν να αποδεχτείς την κατάργηση των συνόρων για την εκταμίευση της δόσης. 
 
 Εξάλλου οι ΝΑΖΙστές στο είπαν "Θα σας γδάρουμε σαν λαγούς και θα ανεμίζουμε τα τομάρια σας στους Podemos"... αν είστε τυχεροί και γλιτώσετε  απο τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.