ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Γεροβασίλη: "Άλλο τι λέμε και άλλο τι κάνουμε"

  Με "χεσμένα σώβρακα" η Γεροβασίλαινα, πήρε πίσω τις δηλώσεις της για το ΔΝΤ και το υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, μετά τις επιπλήξεις της Κομισιόν στην Ελληνική κυβέρνηση, για να πει μέσω του τηλεοπτικου σταθμού star ότι «άλλο η συμφωνία, άλλο η γνώμη μας», απλά λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα....

 Μετά την ξεκάθαρη στάση Βερολίνου και Κομισιόν για το εν λόγω θέμα, η κ.Γεροβασίλη δήλωσε ότι, η συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα είναι κάτι παραπάνω απο δεδομένη, και αυτά που έλεγε ο Τσίπρας στην συνέντευξη του στην ΕΡΤ για την "αποπομπή" του ΔΝΤ απο το τρίτο Ελληνικό πρόγραμμα, ήταν "σκουπίδια" για τον κόσμο που δεν τον παρακολούθησε.


 Σύμφωνα με την δήλωση της, όχι μόνο θα είναι στο τρίτο Ελληνικό πρόγραμμα αλλά και εις των αιώνα των άπαντα μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας να λιποθυμίσει απο την πείνα. Συγκεκριμένα είπε:  «Ξέρουμε ότι το ΔΝΤ είναι στη συμφωνία. Έρχεται από την προηγούμενη συμφωνία χρέος μας προς το ΔΝΤ και βεβαίως η συμφωνία που υπεγράφη το καλοκαίρι έχει το ΔΝΤ ως τεχνικό σύμβουλο μέχρι το Μάρτη που το ίδιο (και όχι η ελληνική κυβέρνηση), θα αποφασίσει την περαιτέρω πορεία του».

 Η κυβερνητική προπαγάνδα, θέλει να επιβάλει στον κόσμο μέσω των μέσων μαζικής "ενημέρωσης", ότι υπάρχει "διένεξη" μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωζώνης για το αν θα πρέπει να "κουρευτεί" το ελληνικό "χρέος" και πόσο, ενώ στην ουσία αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.