ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Παρά(σ)ταση θα ζητήσει η κυβέρνηση…


Παράταση στη διαπραγμάτευση αναμένεται να ζητήσει η κυβέρνηση, σε περίπτωση που οι συζητήσεις με τους θεσμούς σήμερα και αύριο οδηγηθούν σε αδιέξοδο, αλλά κλασικά θα πάρει τα @@ μου, αφού το "παιχνίδι" είναι στημένο και απο πρίν ξεπουλημένο.


 Τα "κόκκινα" δάνεια και η ιδιωτικοποίηση ή όχι του ΑΔΜΗΕ παραμένουν, σύμφωνα με υψηλές κυβερνητικές πηγές, τα μεγάλα αγκάθια της διαπραγμάτευσης. Τι μισθούς και συντάξεις και ασφαλιστικά μου λες τώρα... αυτά τα έχει λύσει η κυβέρνηση-πτώμα.


 Η κυβέρνηση δείχνει τα βαμμένα νύχια της στους δανειστές και φέρεται αποφασισμένη τα δύο αυτά θέματα, μαζί με το ασφαλιστικό, να τα διαπραγματευτεί έως το τέλος και, εν συνεχεία, να λάβει τις τελικές της αποφάσεις για το εάν και πού θα νομοθετήσει μονομερώς (όχι Αλέξη μη...).

 Την Παρασκευή το βράδυ, άλλωστε, με την αποχώρηση των εκπροσώπων του κουαρτέτου, θα έχει ολοκληρωθεί η παρούσα φάση της διαπραγμάτευσης και ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από συνεργασία με κορυφαίους υπουργούς και στενούς συνεργάτες του, με την ομιλία στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο το πρωί, θα δώσει το στίγμα των επόμενων κινήσεων της κυβέρνησής του.

  Με την ομιλία του στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, πάντως, ο πρωθυπουργός αναμένεται να επιτεθεί στα κόμματα της αντιπολίτευσης που τον κατακρίνουν για τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, να σκίσει τα μνημόνια, να κατεβάσει τον στρατό για να προστατεύσει τι οικίες των οικογενειών απο τις κατασχέσεις, να σκίσει τα καλσόν, να κάνει σπαγγάτα και εν τέλει να φτιάξει και κάνα μουσακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.