ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ευρωφασισμός είναι εδώ


 "Η ακροδεξιά προωθείται, η Ευρώπη κοιμάται" γράφει κάπου σε ένα άρθρο σε κάποιο site.

 Το κακό είναι ότι δεν κοιμάται και την προωθεί η ίδια η Ευρώπη. Και όταν λέμε Ευρώπη, σαφώς εννοούμε τις Ευρωπαικές κυβερνήσεις και τα κράτη της Ευρωζώνης. Οι λαοί δεν φταίνε σε τίποτα και είναι αδύναμοι στην παρούσα φάση και εύκολα χειραγωγημένοι.


 Προκειμένου η διεθνής ελίτ και οι τράπεζες να διασφαλίσουν τα κέρδη τους, θα πραγματοποιήσουν και την Δευτέρα Παρουσία.

  Για δεύτερη φορά, μέσα σε 18 μήνες, η Μαρίν Λε Πεν και το ακραίο Δεξιό Εθνικό Μέτωπο σημειώνουν εντυπωσιακή εκλογική νίκη στη Γαλλία. Τα κέρδη του κόμματός της στον πρώτο γύρο των γαλλικών περιφερειακών εκλογών έρχονται να προστεθούν στις εξαιρετικές επιδόσεις στις προηγούμενες ευρωεκλογές.

 Και λογικό είναι μετά απο τόσες αιματηρές επιθέσεις που έχει δεχτεί η Γαλλική κοινωνία απο τους οικονομικούς της μετανάστες, να προσπαθεί έντρομη να προφυλαχθεί και να αντιμετωπίσει τις παλαιότερες "αμαρτίες" της τότε ελίτ που δεν είχε αφήσει ούτε ένα μέτρο γης που να μην έχει αποικήσει.

 Σχέδον σε όλη την Ευρώπη, τα ακροδεξιά κόμματα είναι τρίτη δύναμη και σε ορισμένα κοινοβούλια συγκυβερνούν κιόλας. Η Λε Πεν δεν είναι μόνη...

 Στη γειτονιά της Βόρειας Ευρώπης, στο Βέλγιο, υπάρχει ο Μπαρτ ντε Βεβέρ, δήμαρχος της Antwerp και ηγέτης του φλαμανδικού εθνικιστικού και αυτονομιστικού κόμματος «Νέα Φλαμανδική Συμμαχία».

  Την ίδια στιγμή, σε Δανία, Σουηδία, Ολλανδία, Αυστρία και Ελβετία τα ακροδεξιά εθνικιστικά κόμματα προηγούνται στις δημοσκοπήσεις, ενώ στην Ελλάδα το υπάρχον ακροδεξιό κόμμα έχει πατήσει για τα καλά το πόδι του στο Κοινοβούλιο -κι ας υποκρινόμαστε πως το αγνοούμε και το κρύβουμε κάτω από το χαλί.

 Αυτά στην Δυτική Ευρώπη. Στην Ανατολική Ευρώπη ήδη κάποια ακροδεξια κόμματα είναι στην εξουσία. Στην Ουγγαρία ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν ασκεί εξουσία, έχοντας ως αντιπολίτευση το νεοφασιστικό κίνημα Jobbik, ενώ στην Πολωνία κυβερνά πλέον ο Γιάροσλαβ Κατσίνσκι, με το κόμμα του «Νόμου και της Δικαιοσύνης».

 Όλα αυτά λοιπόν, πραγματοποιούνται απο την Ευρωπαική ελίτ, αφού κλέβει απο τον πεινασμένο την τελευταία του μπουκιά, απο τον άρρωστο τα φάρμακα του, απο τους νέους το μέλλον... όλα μυρίζουν θάνατο.

 Είχε γίνει το 1933 στην Γερμανία, θα γίνει και τώρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.