ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τρία χρόνια φυλακή σε 23χρονο για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

 Έλαμψε για άλλη μια φορά η Ελληνική δικαιοσύνη, που η διαφθορά και τα σκάνδαλα της, της είχε κρύψει την λάμψη απο το λαμπρό της έργο που επιτελεί στην Ελληνική κοινωνία.

 Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, επέβαλε ποινή τριετούς φυλάκισης στον 23χρονο που κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια στα Εξάρχεια τη νύχτα της Κυριακής. Για τα υποκείμενα της πολιτικής που προκαλούν αυτά τα επεισόδια δικαιοσύνη δεν υπάρχει.Για τους  Πολιτικούς εγκληματίες που κατατρώνε τις σάρκες των Ελλήνων, με τις μίζες, τα σκάνδαλα και την κλοπή του Ελληνικού κοινωνικού πλούτου, δεν έχει υπάρξει ούτε επίπληξη απο την Ελληνική δικαιοσύνη.

 Ο νεαρός, η ποινή του οποίου έχει τριετή αναστολή, είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι εκτόξευε κατά των αστυνομικών πέτρες και μπουλόνια με σφεντόνα, ενώ θα έπρεπε να εκτοξεύει χαρτοπόλεμο
και σαρπατίνες την στιγμή που έπρεπε να αντιμετωπίσει πάνοπλους ταγματασφαλίτες στο πεδίο της μάχης.

 Ο 23χρονος, που αντιμετώπιζε και το αδίκημα της αντίστασης κατά της αρχής, κεράστηκε απο την Ελληνική Αστυνομία κρουασάν, καφέ, και μια πουτάνα δώρο, οπότε για να μην φανεί αχάριστος, διαχώρισε τη θέση του από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους ισχυριζόμενος πως δεν είναι αναρχικός, πως έχει μετανιώσει και πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά στο μέλλον σε επεισόδια.

 Σύμφωνα με το koutipandoras.gr, ο νεαρός δικάστηκε χωρίς δικηγόρο, μια δίκη δηλαδή που είναι παράνομη και δεν γίνεται ούτε στην Μιανμάρ.

 Η πρόεδρος τόνισε στον κατηγορούμενο ότι το δικαστήριο δεν εξαντλεί την αυστηρότητά του, καθ ότι αυτό το κάνει μόνο στους πολιτικούς απατεώνες που κυκλοφορούν ελεύθεροι, γι' αυτό του δίνει την τριετή αναστολή και τον αφήνει ελεύθερο με την ευχή να μην βρεθεί ξανά κατηγορούμενος αν και γνωρίζει ότι αυτό είναι αδύνατον στην Ελλάδα.

 Αντίθετα, η εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευση της είχε ζητήσει την καταδίκη του χωρίς αναστολή υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να σταματήσουν οι εικόνες βίας και καταστροφών» και να αναδυκνείονται μόνο εικόνες πολιτικής μίζας, πολιτικής διαφθοράς και κοινωνικης γενοκτονίας.

 Να υπενθυμίσουμε στους αιρετούς Έλληνες δικαστές, ότι η Ελλάδα έχει πόλεμο, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.