ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Στόλτενμπεργκ... Άλλο "φρούτο"


 Ένα - ένα "ξεφυτρώνουν" τα "φυντάνια" της διεθνούς ελίτ και αρχίζουν να αμολάνε την μία κοτσάνα μετά την άλλη. Αυτήν την φορά μας την "έκανε" κάποιος Γιενς Στόλτενμπεργκ ο οποίος απατώντας σε δημοσιογράφο του CNN, δήλωσε πως "η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίπτει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο επειδή δεν είναι κυρίαρχη χώρα.".


 Και τότε για ποιο λόγο ρε παπάρα, δαπανούσε εκατομμύρια ευρώ η χώρα, σε εξοπλισμούς, εκπαίδευση και συντήρηση αξιόμαχου στρατού? Μήπως επειδή οι εταιρείες όπλων ήταν Αμερικάνικες και τα κονομούσε χοντρά η Δύση? Τι είναι αυτό? Ακόμα μια "Αμερικανιά". Πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος για να κάνει κουμάντο η Δύση?

 Γενικά είπε πολλές ασυναρτησίες όπως ότι η Ελλάδα ανήκει στην Γερμανία αλλά ας αντιστάθηκε η χώρα το 1940. Τότε Γερμανία και Δύση ήταν εχθροί και η Ελλάδα το "πιόνι". Κυρίαρχο που έχει διαπράξει εγκλήματα κατα της ανθροπώτητας, με τις ομαδικές εκτελέσεις στην Ελλάδα δεν θέλουμε κύριε...!

Και έτσι πληροφοριακά... δεν σας χρωστάμε, μας χρωστάτε!

 Φυσικά όλο αυτό το "σώου" μεταξύ δημοσιογράφου και Στολτενμπεργκ, ήταν "στημένο" και προμελετημένο ώστε να μπει στο υποσυνείδητο κάθε Έλληνα, ότι κουμάντο κάνει η Γερμανία στην Ευρώπη, η οποία αποτελείτε ως επι το πλείστον, απο εταιρείες των Η.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.