ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Παυλόπουλος: "Συνεχίζουμε τον αγώνα δικαίωσης των θυμάτων της θηριωδίας"


 Τα Καλάβρυτα επισκέφτηκε σήμερα, ο αλκοολικός πρόεδρος της δημοκρατίας, Robocop Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις  για την 72η επέτειο του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, απο τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Για τα έξι χρόνια χρόνια ολοκαυτώματος της Ελληνικής κοινωνίας απο την Ευρωζώνη και τα μνημόνια δεν έχει παραστεί σε καμία εκδήλωση και λογικό είναι αφού δεν τον αφορά.


 Με πλήρη υποκρισία, όπως επιβάλλει η σημερινή εποχή, δήλωσε ότι «συνεχίζουμε τον αγώνα δικαίωσης της θυσίας των τραγικών θυμάτων της θηριωδίας που συντελέσθηκε, στα Καλάβρυτα στις 13 Δεκεμβρίου 1943, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση σ' όλο τον κόσμο ένα διπλό, ηχηρό, μήνυμα με βάση την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας: Δεν ξεχνάμε. Ποτέ ξανά».

 Μάλλον δεν θα έχει συνειδητοποίησει ακόμα, ότι οι ίδιοι ΝΑΖΙ που κάψανε τα Καλάβρυτα το1943, είναι οι ίδιοι ΝΑΖΙ που καταστρέφουν σε καθημερινη βάση την Ελληνική κοινωνία και τους Έλληνες πολίτες. Γερμανία ήταν και τότε Γερμανία είναι και τώρα.

 Ο Δήμαρχος της δε του δήμου κύριος  Γιώργος Λαζουράς, για να επιδείξει την εκτίμηση του προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για την συνέχιση του ολοκαυτώματος που άφησαν οι ΝΑΖΙ στην μέση, θα ανακυρήξει τον Παυλόπουλο σε επίτιμο δημότη Καλαβρύτων και θα του παραδώσει το Χρυσό κλειδί της πόλης, ο οποίος με την σειρά του θα το πάει να το παραδώσει στην Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.