ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Κοιτάξτε έναν... Λεβέντη


"Οι δανειστές είναι φίλοι μας", όπως ήταν και οι Γερμανοί στην Ελλάδα την περίοδο της κατοχής, λέει ο Βασίλης Λεβέντης.

 Πάντα η άρχουσα τάξη έχει φιλικές σχέσεις με τους κατακτητές.

 Ο κ.Λεβέντης σε σημερινή του συνέντευξη στο ρ/σ "Παραπολιτικά fm", ζήτησε παραίτηση Τσίπρα κι οικουμενική κυβέρνηση με συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας "για να γίνουν μεταρρυθμίσεις". Θέλει και αυτός όπως όλοι, να κωλοκαθίσει σε κάποια υπουργική καρέκλα και να "νιώσει" για λίγο έστω, την γλυκιά αίσθηση της εξουσίας...


 Αποκάλυψε μάλιστα, πως συναντήθηκε με τον ημίτρελο "γαμώ το κεφάλι μου" πρώην πρωθυπουργό και "μαυρισμένο" από τον ελληνικό λαό, Αντώνη Σαμαρά.

 "Οι δανειστές" είπε "θέλουν οικουμενική όχι για να μας υποτάξουν (γιατί υποταγμένοι είμαστε έτσι και αλλιώς), αλλά για να αλλάξει η εικόνα της χώρας και να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις". Με τα μούτρα που έχει ο Λεβέντης, θα τρομάξουν και οι τελευταίοι εναπομείναντες "επενδυτές" στην Ελλάδα, οι οποίοι περιορίζονται σε μερικούς πλανόδιους μικροπωλητές απο το Μπαγκλαντές.

 Συνέχισε λέγοντας ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ με θέλει ως τσόντα τύπου Καμμένου, ενώ εγώ θέλω ο Τσίπρας να παραδώσει την εξουσία και να γίνει οικουμενική με συμμετοχή και της ΝΔ". Κοίτα Βασίλη, για τσόντα ίσως όχι αλλά για σκληρό πορνό με κοπρολαγνεία σίγουρα, γιατί τα ίδια σκατά είστε όλοι.

 Ο κ Λεβέντης δήλωσε ότι η υπογραφή Τσίπρα στο μνημόνιο μας οδηγεί στην κόλαση, ενώ μια υπογραφή κάποιας οικουμενικής κυβέρνησης όπως την οραματίζεται ο Λεβέντης, θα μας πήγαινε κατευθείαν στου "παράδεισου την πόρτα".

 Και όμως κύριοι είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Αυτός ο ογκόλιθος της πολιτικής που ονομάζεται Βασίλης Λεβέντης, έχει την λύση στο ασφαλιστικό!!! Πρότεινε να κοπούν οι συντάξεις των συνταξιούχων με εισόδημα άνω των 3000 ευρώ. Προφανώς ο κ.Λεβέντης θα μιλάει για κάποια άλλη χώρα εκτός της Ελλάδας, εκτός αν εννοεί τις συντάξεις των πολιτικών (λές?).

 Πάντως καλά να τον έχει ο Θεός, που ακόμα μας κάνει και γελάμε που και που...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.