ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΜΟΣ στην Αλβανία – Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του “διεφθαρμένου” Έντι Ράμα


Ογκώδη και μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας… κατά της κυβέρνησης του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Έντι Ράμα, πραγματοποιησε σήμερα η αντιπολιτευση στα Τίρανα, με την ευκαιρία τον 25 χρονών από την κατάρρευση του Κομουνιστικου καθεστώτος.


 Η συγκέντρωση, που οργανώθηκε απο το Δημοκρατικό Κόμμα, το μεγαλύτερο κομμα της αντιπολίτευσης, σημαδεύτηκε απο επιθέσεις διαδηλωτών σε υπουργεία και την καταστροφή ενός υπο κατασκευή μπάνκερ που θα συμβόλιζε τις αγριότητες του καθεστώτος Χοτζα. Οι διαδηλωτές έσπασαν τζαμια και προκάλεσαν φθορές σε κτίρια υπουργείων, δίχως πάντως τα επεισόδια να γενικευθούν.

 Το Δημοκρατικό Κόμμα ζητάει την απομάκρυνση της κυβέρνησης την οποία κατηγορεί για διαφθορά ενώ θεωρεί “βία κατα των πολιτών”, τα σκληρά μέτρα κατα της φοροδιαφυγής που έχει λάβει και τα οποία προβλέπουν φυλακιση μέχρι και πέμντε ετών σε οσους δεν κόβουν την αποδείξεις.

 Σύμφωνα με την αντιπολυτευση “περίπου 35 χιλιάδες προσαγωγές απλών πολιτες έχουν γίνει τους τελευταίους έξι μηνες για φοροδιαφυγή, όταν οι μεγάλοι φοροφυγάδες, πελάτες της κυβέρνησης συνεχίζουν ανενόχλητοι να εμπορέυονται τον εθνικό πλούτο”.

 Ο ηγέτης του Δημοκρατικου Κόμματος Λουλεζιμ Μπασα δήλωσε, οτι η χώρα χρειάζεται μια υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα προετοιμάσει πρόωρες εκλογές.

 “Βανδαλιστηκη συμπεριφορά” και “άθλια ασχήμια” χαρακτήρισε το σημερινο συλλαλητήριο της αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα με αναρτησή του στο “Facebook”, σχολιάζοντας την πυρπόληση του μπάνκερ και τις φθορές στα κτίρια υπουργεία.

makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.