ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Φύσσα αποφυλακίζεται λόγω παρέλευσης του 18μηνου. Θα τεθεί σε κατ” οίκον περιορισμό

 Αυτό θα πεί ελληνική δικαιοσύνη όχι μαλακίες... Ο πολίτης που χρωστάει 100 ευρώ π.χ. στο δημόσιο ή στην τράπεζα, μπαίνει βαθιά μέσα στην "ψειρού" για το υπόλοιπο της ζωής του. "Δεκαοχτάμηνα" και τέτοιες μαλακίες δεν έχει εκεί.


 Αντίθετα αν είσαι δολοφόνος ανθρώπων με  αριστερές ιδέες, κάθεσαι δεκαοχτώ μήνες βρε αδερφέ φυλακή για τα μάτια του κόσμου και μετά είσαι ελεύθερος, Μπορείς να συνεχίζεις να σκοτώνεις εν ψυχρώ "κομμουνιστές"... ας είναι και παιδιά δεν πειράζει.

 Ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς είναι πλέον ελεύθερος και ωραίος.

 Προφανώς τελείωσε η παράσταση με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και την εμπλοκή της στην δολοφονία του Φύσσα, οπότε ο Ρουπακιάς άδικα καταλαμβάνει χώρο στις φυλακές και πρέπει η πολιτεία να τον αφήσει ελεύθερο για να "χώσει" μέσα κανέναν καστανά χωρίς άδεια ή κανένα ελεύθερο επαγγελματία που χρωστάει εισφορές στα ταμεία.

 ΟΚ οι πραγματικοί δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, ο ηθικός αυτουργός δηλαδή ο Σαμαράς που έδωσε την εντολή στον Ρουπακιά για την δολοφονία, είναι έξω οπότε γιατί να την πληρώσει μόνο ο Ρουπακιάς? Λογική σκέψη κατα την ανύπαρκτη ελληνική δικαιοσύνη.

 Με το υπ´ αριθμ 260 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών λοιπόν, ο Γιώργος Ρουπακιάς αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους, λόγω παρέλευσης στις 18/3/2016 του ανώτατου εκ του νόμου επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης (18 μήνες).

 Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι:

  Κατ´ οίκον περιορισμός υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης μόνο στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατά τις ημέρες της δικασίμου του με αστυνομική συνοδεία και
απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.


  Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς απολογούμενος τον Οκτώβρη του 2013 στους αρμόδιους ανακριτές εξιστορώντας –κατά τη δική του εκδοχή- τα γεγονότα το βράδυ της δολοφονίας ισχυρίστηκε πως του επιτέθηκε ο Παύλος Φύσσας μαζί με κάποια άλλα άτομα και αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το σουγιά που είχε για αυτοπροστασία μέσα στο αυτοκίνητο του. «Χτύπησα τυφλά, αυτόν που με χτυπούσε…. Ήταν ο φόβος, η ταραχή μου, η κακιά στιγμή…»


  Αναφερόμενος στη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή ο Γιώργος Ρουπακιάς την είχε χαρακτηρίσει «πραγματικά χαλαρή». Μάλιστα είχε αρνηθεί την «εγκληματική δράση» που αποδίδεται στη Χρυσή Αυγή λέγοντας: «Δεν αποδέχομαι τη συμμετοχή μου σε εγκληματική οργάνωση ούτε γνώρισα τη ΧΑ σαν εγκληματική οργάνωση. Εγώ τη Χρυσή Αυγή τη γνώρισα μέσα από τα συσσίτια τροφίμων και ρουχισμού, από ομιλίες βουλευτών που μίλαγαν για την Αρχαία Ελλάδα και σχολίαζαν την καθημερινότητα. Ήμουν και είμαι πεπεισμένος για τις καλές προθέσεις αυτού του κόμματος».


Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.