ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Βρε άντε στο διάολο όλοι σας...

 Στον απόηχο των επερχόμενων πρόωρων εκλογών, η αλητεία του σάπιου πολιτικού συστήματος της Ελλάδας βγαίνει ξανά στο προσκήνιο.

 Η Ελληνική κυβέρνηση-παρωδία, γνωρίζοντας ότι θα "τσακιστεί" στις εθνικές εκλογές, σκαρφίζεται νέα τεχνάσματα (όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις) προκειμένου να έχει όσο πιο μεγάλο κομμάτι πίτα απο την εξουσία μπορεί.


 Η νέα "εφεύρεση" που σκαρφίστηκε είναι να μειώσουν το μπόνους των 50 εδρών και να μπορούν να το μοιράζουν αναλογικά όχι μόνο στο πρώτο κόμμα αλλά και σε συνασπισμούς κομμάτων... Για κατάργηση αυτής της γελοιότητας ούτε λόγος.

 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης το δήλωσε καθαρά: «Για εμάς δεν υπάρχει θέμα εκλογών. Υλοποιούμε την εντολή του Σεπτέμβρη. Δεν έχουμε όμως εντολή για μέτρα πέρα από τα συμφωνημένα». Και οι πέτρες όμως γνωρίζουν και κυρίως άπαντες στο Μαξίμου ότι οι εκβιαστές της Ευρωζώνης ( Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ, ΔΝΤ και EMS ), θα επιβάλλουν και άλλα μέτρα μέχρι την «μακροοικονομική προσαρμογή της Ελλάδα», αδιαφορώντας βέβαια για τις συνέπειες που έχει αυτή η "προσαρμογή" στους πολίτες της Ελλάδας και την Ελληνική κοινωνία.

 Οπότε και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται ότι θα γίνουν πάλι πρόωρες εκλογές, για να συνεχίσει η επόμενη κυβέρνηση τα επόμενα "μνημόνια" (διαφαίνεται η κυβέρνηση "μπαρακούντα") και το ξεκλήρισμα της Ελλάδας.

 Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα, που να μην έχει αντιληφθεί ακόμα ότι η περίφημη "απομείωση χρέους" του κ. Τσίπρα, είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Το άδειασμα που θα υποστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός από την τρόικα, θα είναι τόσο μεγάλο που δεν θα μπορέσει να το δικαιολογήσει ο κ. Τσίπρας στα... μάτια του ελληνικού λαού.

 Όπως εκτιμούν έμπειροι πολιτικοί αναλυτές, οι εκλογές δεν πρόκειται να διεξαχθούν άμεσα. Πρώτα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και στη συνέχεια οι δανειστές θα περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να ολοκληρώσει η κυβέρνηση το 80% των μέτρων που έχουν ζητηθεί από τους δανειστές. Μετά το καλοκαίρι και αφού τα ανταλλάγματα της ελληνικής κυβέρνησης θα είναι – όπως όλα δείχνουν – κατώτερα των προσδοκιών, όλα θα είναι ανοικτά.

 Στο διάστημα αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει προλάβει να φτιάξει τον εκλογικό νόμο στα μέτρα του, ευνοώντας και τα μικρά κόμματα που με την υπάρχουσα νομοθεσία κινδυνεύουν να βγουν εκτός Βουλής.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.